130 let
Reza Parastesh se stal dvojníkem Lionela Messiho

Reza Parastesh se stal dvojníkem Lionela Messiho | foto: Reprofoto

Dvojník Messiho. Íránec využil své podoby s argentinskou hvězdou k tomu, aby měl sex s ženami

Sport
  •   6:04
Teherán - V Íránu žije muž, který je kopií Lionela Messiho. Podle španělského deníku Marca toho umí šestadvacetiletý Reza Parastesh náležitě využít. Údajně měl dvojník argentinské superstar spát s 23 ženami, situaci začala řešit íránská policie.

Vše začalo dva roky dozadu, když otec Reza Parastesha požádal, aby zapózoval v barcelonském dresu Lionela Messiho. Fotografie se okamžitě stala trendem a Paratesha získal přezdívku „falešný Messi’'. Šestadvacetiletého Íráčana podoba natolik zaujala, že se rozhodl si zkrátit vousy i vlasy, aby svoje vzezření dovedl k dokonalosti.

Podle španělského listu Marca však měl zneužít Parastesha svůj vzhled k tomu, aby přesvědčil k sexu 23 žen. „Kdyby tato zpráva byla pravdivá, byl bych už dávno ve vězení,“ snažil se vyvrátit falešný Messi obvinění na svém Instagramu.

04.července 2019 v 18:15, příspěvek archivován: 05.července 2019 v 18:57

„Zprávy v muslimském světě rychle šíří a to je katastrofa. Byl jsem hodně pronásledován, protože na mě pustili celý svět. Moje rodina mě také obtěžovala, ale útok společnosti byl masivní,“ bojí se Parastesha.

Video se rozšířilo na Instagramu jako lavina a během krátké doby získal Íránec více jak 700 tisíc sledujících.

Autor: