130 let

Antonio Cassano se snoubenkou Carolinou Marcialisovou. | foto: Reprofoto

Enfant terrible italského fotbalu Cassano: žena mě zachránila od vězení

Sport
  •   16:25
ŘÍM - Kontroverzní italský fotbalista Antonio Cassano je přesvědčen, že jeho snoubenka mu zachránila kariéru. Nebýt jí, skončil by prý sedmadvacetiletý útočník Sampdorie Janov ve vězení.

"Je to žena mého života. Dodala mi rovnováhu, a protože jsem s ní, tak už nedělám žádné šílené věci," citoval Cassana magazín Donna Moderna. "Kdybych ji nepotkal, tak bych teď byl určitě ve vězení," dodal fotbalista, který si Carolinu Marcialisovou vezme během mistrovství světa na protest proti přehlížení reprezentačním trenérem Marcellem Lippim.

Bývalý hráč AS Řím a Realu Madrid si také myslí, že vhodná partnerka by mohla zklidnit i Maria Balotelliho. Devatenáctiletý útočník Interu Milán je navzdory talentu jedním z nejméně oblíbených hráčů v Itálii a má neustále potíže s trenérem Josém Mourinhem i fanoušky.

"Mario a já jsme si hodně podobní. Znám ho, je to hodný kluk, ale neměl by být tak bezprostřední," uvedl Cassano. "Na druhou stranu je mu devatenáct. Já byl v jeho věku horší a nikoho jsem neposlouchal. Také jsem za to zaplatil a nikdy jsem nic nevyhrál," uvedl. "Proto doufám, že potká někoho, kdo ho nasměruje na správnou cestu. Někoho, kdo mu pomůže dospět," dodal.

Autor: ČTK