Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sport

Kouzlí na hřišti i v hledišti, ale… Fotí ji pro to, aby ji odsoudili, říká Katařan k humbuku kolem chorvatské krásky

Ivana Knöllová, nejznámější fanynka Chorvatska si nenechala ujít ani letošní světový šampionát v Kataru. foto: Instagram Ivana Knoll

Doporučujeme
Třikrát dosud postoupili chorvatští fotbalisté na světovém šampionátu ze základní skupiny. Dvakrát z toho byla medaile. Ke třetí udělali zástupci balkánské země další krok v pondělí, když po velkém dramatu zdolali po penaltovém rozstřelu nebezpečné Japonce (1:1 po prodloužení, 3:1 na pokutové kopy). Živo bylo nejen na trávníku, ale i v hledišti stadionu Al Janoub.
  9:00

Slovanské ženy a dívky jsou obecně považovány za ty nejkrásnější na světě. A chorvatské fanynky na fotbalových šampionátech – ať již evropských, či světových – tuto skutečnost potvrzují pravidelně. A nejen fanynky.

Britský deník Sun si dal tu práci a podrobně se věnoval partnerkám a manželkám obhájců stříbra z posledního mundialu, kde Modrič a spol. nestačili až ve finále na Francii.

Během pondělního osmifinálového podvečera a večera v Dauhá ale vzbudila největší pozornost známá chorvatská modelka a fanynka Ivana Knöllová. Třicetiletá modelka, která se narodila chorvatským rodičům v německém Frankfurtu a momentálně kvůli práci pendluje mezi Miami a Záhřebem, rozdala před a po zápase s Japonskem možná více rozhovorů než někteří její krajané z fotbalového národního týmu.

Na fotku s ní se stály doslova řady a po společném snímku netoužili jen její krajané a další muži, ale také Japonci a Japonky. A pochopitelně zaujala také katarské „pány tvorstva“. Dle španělského deníku Marca ovšem nikoliv pro to, že by tolik obdivovali její ladné křivky, ale právě naopak.

1 000 000 followers thank you so much for your support ! Love you all ❤️❤️❤️

2. prosince 2022 v 13:53, příspěvek archivován: 5. prosince 2022 v 21:17

„Jen pro vaši informaci, nefotí ji proto, že by se jim líbila, ale proto, že se jim nelíbí způsob jejího oblékání, který je pro naši kulturu nevhodný. To vám potvrdí každý Katařan. Je to asi proto, aby ji posléze mohli dehonestovat (pomlouvat/urážet),“ citoval web španělského deníku katarského podnikatele Muhammada Hassana Al-Jefairiho.

Knöllovou občas nešetří ani lidé na sociálních sítích, ta si z toho ale pranic nedělá. Ostatně místo mezi pozvanými hosty národního týmu těsně za střídačkami svědčí o tom, jakého respektu se ji v její vlasti dostává.

A chorvatské „Štístko“ se bude reprezentaci hodit také v pátečním čtvrtfinále, ve kterém narazí výběr Zlatka Daliče na rozjeté favority z Brazílie. Neymar a spol. v osmifinále doslova rozprášili nebohé Jihokorejce 4:1, navíc „Kanárci“ dosud oba vzájemné souboje na nejblyštivějším světovém kolbišti vyhráli – v roce 2006 po výsledku 1:0, před osmi lety pak v úvodním duelu celého turnaje 3:1.

let’s go ❤️ @fifaworldcup

5. prosince 2022 v 15:34, příspěvek archivován: 5. prosince 2022 v 21:19

we didn’t play the best today but it’s only a warm up ❤️ let’s goo on Sunday @fifaworldcup

23. listopadu 2022 v 21:07, příspěvek archivován: 5. prosince 2022 v 21:19

Osim mene i Lukaku je danas najviše pokazao ❤️ let’s go! @fifaworldcup

1. prosince 2022 v 21:13, příspěvek archivován: 5. prosince 2022 v 21:18

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!