130 let

Milan Baroš (vlevo) a Martin Fenin | foto: Michal Doležal, ČTK

Fenin má zase problémy s třísly a břichem, vrátil se do Čech

Sport
  •   13:26
PRAHA - Fotbalový útočník Eintrachtu Frankfurt Martin Fenin má opět potíže s třísly. Ta se mu ozvala už před reprezentační pauzou a v kombinaci s poraněným břichem jej do hry ještě nějakou dobu nepustí. Psychicky unavený Fenin ve středu odjel z Frankfurtu do vlasti a až do neděle se bude léčit u vyhlášeného fyzioterapeuta Pavla Koláře.
 

Fenin zmeškal už poslední bundesligový zápas před reprezentační přestávkou, při zápase v Kolíně nad Rýnem musel zůstat jen na tribuně. Nejprve jej začaly bolet jizvy po operaci třísel, kterou podstoupil na konci července, pak ale začal cítit bolest i v břiše. "Jak jsem tříslům odlehčoval, zřejmě jsem si udělal něco s břišním svalem. Na tréninku mě v něm píchlo a před deseti dny tam byla trhlina. Dnes ji už lékaři nevidí, ale já to pořád cítím," řekl dnes Fenin.

Během pauzy se na chvíli zjevil doma v Teplicích, pak se přesunul do Berlína ke specializovanému fyzioterapeutovi. Ani to však nepomohlo a mezitím Feninovi došla síla se zraněním bojovat. "Už i v hlavě jsem na samém konci," citovala německá média Fenina.

"Je to dost těžké. Třísla nejsou zranění, kvůli kterému by měl někdo končit kariéru, ale došla mi motivace. Když jsem byl po operaci, měl jsem cíl, že stihnu začátek bundesligy, což se povedlo. Pak jsem sice měl problémy, ale hnal mě aspoň boj o pozvánku do reprezentace, jenže ty neustálé návraty, zvlášť když člověk neví, co s ním vlastně je...," řekl ČTK Fenin.

Ve středu se nakonec zvedl, sedl do auta a odjel domů. "Bavil jsem se o tom s vedením klubu a řekl jsem jim, že pan Kolář je hodně dobrý a že s ním mám ty nejlepší zkušenosti. Tak mi odpověděli, ať jedu," popsal Fenin. Mezi Prahou a domovskými Teplicemi bude pendlovat až do neděle, pak by se rád znovu zapojil ve Frankfurtu alespoň do tréninku. Kdy by mohl hrát zápas, to si zatím říct netroufá.

Autor: ČTK