Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Fotbaloví bossové rozmetali reprezentační útok

Bouře nebo výsměch? Výkonný výbor Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS) dnes odvolal hlavního kouče reprezentace Petra Radu a s ním vyřadil minimálně pro další zápas - přípravu s Maltou - šestici hráčů včetně Tomáše Ujfalušiho, který již včera oznámil konec reprezentační kariéry. Spolu s ním dostali padáka Baroš, Svěrkoš, Fenin, Matějovský a Kováč.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

stan

11. 4. 2009 18:01
Straka nepripada v uvahu, stejne jako profesor Hrebik

Kdo narodaku muze neco prinest je clovek co systematicky dela svou praci, neplete hracum hlavu kombinacema,kterych by ani sam nebyl schopen, navic nehulaka, nerozhazuje rukama a umi zdrave riskovat. Ceskej fotbal je zatim jen priposranej fotbal, ty tam jsou doby eura v Anglii nebo nas vydareny zapas s Holandskem, kdy vsichni tahli za jeden provaz a opravdu bojovali. Jedinej kdo muze dnes pozvednout nas fotbal je Ivan Hasek, ostatni at mu v tom maximalne pomahaji.

0 0
možnosti

stan

11. 4. 2009 17:50
Svazovy funkcionari piji vic nez nasi reprezentanti

Tohle je jedna velka fraska, udelam A, aniz bych premejslel co bude krok B. Nemuzu vyhazet celej nas utok. Kdo mel dostat vyhazov, byl Baros a Fenin. Ostatni meli dostat pokutu a navic Fenin podminecne vylouceni. Starej Baros uz reprezentaci stejne nic prinest nemuze. To co se odehrava na hristi je jedna velka ostuda, o tom co je mimo nej, cert to vem. Rada byl stejnej posera jako Bruckner, oba se bali zmen, stejne jako se bali riskovat. Navic Rada tezko mohl mit autoritu, ktera by pro hrace byla motivujici. Nasi svazovi funkcionari jen tuhle bidu podtrhuji, hrrr sem, hrrrrr tam, zadna strategie. Nas fotbal je jeden velkej dort do kteryho se mich vsecko jen aby to dobre vypadalo, pan Lada by vam mohl vypravet. Ceska nesrozumitelnost vladne prostrednictvym fotbalu jakej svetu ukazujeme.>-

0 0
možnosti

bach

9. 4. 2009 9:21
To už tu bylo.

Po MS v Mexiku 1970,vyhodili z nároďáku,mimo Albrechta,všechny reprezentanty,protože prý hráli ve volném čase karty,ale po dvou zpackaných zápasech byli všichni zpátky.Myslím ,že to tentokrát dopadne stejně.

0 0
možnosti

VH

9. 4. 2009 8:11
ČMFS

Ve výkoném výboru v tomto případě chybělo jedno jméno . Prokurátor Urválek. Rozhodnutí je potvrzením neschopnosti vedení našeho fotbalu.  Nezdá se vám, že neschopnost a mnohdy i obyčejná  hloupost jsou průvodním jevem  vedení  mnohých  institucí  v  ČR?

0 0
možnosti

PEPA

9. 4. 2009 7:13
Zde umístil ČMFS nový fotbalový útok - opravdu skvělé

Zde umístil ČMFS nový fotbalový útok - opravdu skvělé

http://nv.fotbal.cz/cmfs/vykonny-vybor/index.php

0 0
možnosti

PEPA

9. 4. 2009 7:07
Kdo jsi bez viny všechny vyházej

Blbost je věčná . Kluci trochu popili a kdo ne , kdo z vás moralistů si nedá jedno s kamarády v hospodě po práci , taky Vás za to vyhodí ze zaměstnání??????.

JSEM ZNECHUCEN CELÝM NAŠÍM FOTBALOVÝM SVAZEM.

0 0
možnosti

Karel

9. 4. 2009 23:08
Re: Kdo jsi bez viny všechny vyházej

Máš pravdu, taky si dám a ani ne po práci ale i po zápase.Ovšem nikdy jsem nepoužil tak krkolomnou větu na vysvětlení svého posezení v hospodě protože by mi na to manželka neskočila.Je lepší říct, ano prohráli jsme a museli jsme to trochu spláchnout aby jsme za tím mohli udělat tlustou čáru než vykládat každou chvíli něco jiného.Ale narozdíl od našich stejně kličkujících politiků dokázal odstoupit což oceňuji i přes to že jako kapitán by měl vydržet nejdéle.Prostě pochopil že nebyl správným kapitánem a za to mu dík.Řeč byla o T.Ujfalušim, ostatní nehodnotím neb jsem fotky ani článek v bulváru nečetl.Co se týká fotbalového svazu , souhlasím se znechucením a jen doufám že nebude trvat déle než do léta.

0 0
možnosti

libienski

9. 4. 2009 1:35
Konec párty

a hlavně nejvyšší čas vyřadit s kádru vedení ČMFS. Strejdové jsou tak trapní až to hezké není. A propo s děvkami se občas nechají chytit všichni, Ronadlo, Robinho, jen u nás z toho pokrytci na ČMFS udělají směšnou záležitost, když rozmetají repre útok. Vůbec bych se nedivil, kdyby jim s tím práskl i Jankul a Grygera, který btw stejně hraje tužku. Pak už nám tam zůstávají nekopové typu Rozehnala atd. Nebyli jsme na tom dobře a po zásahu ČMFS jsme na tom ještě hůř! Nelze opět než souhlasit s Kubíčkem, že Radu odkopli přesně ti, kteří ho prezentovali jako nejlepší levné řešení za 140 tyčí salámu měsičně. Mokrý a spol. by měli raději spáchat hromadné harakiri, než se motat do věcí, kterým nerozumí. Možná by ještě mohli řešit, proč někdo kdo jde proti Berbrovi dostal na budku:-)

0 0
možnosti

Petr K.

8. 4. 2009 23:55
HLAVNĚ AŤ NENÍ STRAKA

trenérem repre! Je to ztřeštěný a nekoncepční člověk. Podívejte se na jeho výsledky v minulosti. Možná by se hodil jako tělocvikář do školy. Pan Straka bohužel není osobnost, která by měla respekt. Stačí se podívat na jeho vystupování v TV, když komentuje nějaký zápas. Šílené!:-(Rv

0 0
možnosti

Karel

9. 4. 2009 23:12
Re: HLAVNĚ AŤ NENÍ STRAKA

Škoda že ho nepoužili při zápase ze Slovenskem.Už měl připravený tatráček ve tvaru bratislavského hradu a místo věží měl nachstané stroužky česneku.V podhradí by protékal olivový Dunájek a byla by to pánové jízda :-) ;-)

0 0
možnosti

ovce

8. 4. 2009 22:16
Pryč s primadonami

Je to naprosto správné, že se s těmi primadonami zametlo. Kopat asi umí, ale nároďák pro ně není motivace. To není, jako dříve, kdy hráči měli nějakou národní hrdost a chtěli ukázat, že i lidé v malé zemi mohou konkurovat velmocem alespoň ve sportu. Tyto hvězdy (v podstatě téměř bez mozku) za vším vidí jen peníze. Účast v nároďáku pro ně končí posledním hvizdem sudího a s výsledkem si hlavu nelámou. To mrzí jen fanoušky, kteří se z toho hroutí. Dnes už stejně není o co bojovat a tak je potřeba začít hledat trochu pokornější hráče, kterým opravdu půjde o reprezentaci státu!!!!

0 0
možnosti

libienski

9. 4. 2009 1:39
Re: Pryč s primadonami

Větší pokrytecký žvást těžko hledat. S děvkama občas chytnou i Ronalda nebo Ronaldinha. Chtě nechtě je třeba akceptovat, že kluci budou scházet mnohem víc reprezentaci, než ona jim. A jestli žiješ v iluzi, že tam jezdí kvůli prachům, pak by sise měl nechat vyšetřit! Aspoň budo mít kucí delší dovču a nikdo je nebude tahat na přípravu s hyperatraktivním soupeřem Maltou:-) Tam to můžou odkopat klidně i ligisti s jednadvacítkama a nestane se vůbec nic, zvlášť když tam repre povdede nějaký provizor do valné hromady ČMFS.

0 0
možnosti

Jaro

8. 4. 2009 20:48
Navrhuji,

aby se do zákoníku práce zakotvilo právo zaměstnavatele propustit zaměstnance, pokud se zjistí, že šel po pracovní době do hospody.

0 0
možnosti