Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Hořkost ze Zlatého míče. Za neúspěch může mafie, zuří Ronaldova sestra

Sport

  10:51aktualizováno  12:05
MADEIRA / PRAHA - Mohl vyhrát šestý Zlatý míč. Ocenění pro nejlepšího hráče světa si ale místo něj odnesl chorvatský fotbalista Luka Modrič. Cristiano Ronaldo, v současné době hráč Juventusu, na ceremoniál nedorazil. Ale to nezabránilo rodině legendárního Portugalce, aby se nad výsledky nepohoršila.

Divící se Cristiano Ronaldo. foto: ČTK/AP

„Bohužel je tohle svět, ve kterém žijeme. Špína, v níž z********* penězi disponuje mafie. Jenže síla Boha je o hodně větší než všechny tyhle špinavosti. Bůh si vezme dostatek času, ale nakonec nezklame,“ ozvala se na Instagramu sestra CR7 Elma Aveiro.

Ronaldo byl dlouho favoritem prestižní ankety, jenže podobně, jako v anketě o nejlepšího hráče UEFA, si nakonec cenu převzal Chorvat Modrič, který svou reprezentaci dovedl ke druhému místu na mistrovství světa. Portugalci s famózním Ronaldem byli vyřazeni už v osmifinále.

Takhle vypadá sestra Cristiana Ronalda Elma:

21.června 2018 v 22:17, příspěvek archivován: 05.prosince 2018 v 10:42

K Elmě se přidala i druhá sestra portugalské hvězdy. „Cristiano je nejlepší hráč na světě. Ale jen pro ty, kteří rozumí fotbalu,“ napsala Katia Aveiro.

Ještě hůře než CR7 dopadl v anketě Zlatý míč Argentinec Lionel Messi. Umístil se až pátý, a protože to asi sám tušil, také na vyhlášení nepřijel. Ze strany jeho rodiny se (zatím) žádné nenávistné komentáře neobjevily, jen v úterý večer na výsledek hlasování zareagoval trenér Barcelony Ernesto Valverde.

Cristiano Ronaldo si připsal dvě asistence v zápase s Neapolí
Cristiano Ronaldo.

„Gratuluji Modričovi k zisku Zlatého míče. Ale Lionelovo páté místo je prostě absurdní,“ glosoval umístění svého svěřence Valverde.

Autor:

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
RECEPČNÍ

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
Jihomoravský kraj
nabízený plat: 30 550 - 30 550 Kč