Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hráči Rangers vyhlásili bojkot sociálních sítí. Nenávist se vymkla kontrole, stěžují si na eskalaci rasismu

Po incidentu s pražskou Slávii se sociální sítě skotského týmu Rangers FC plní rasistickými urážkami. Celý tým včetně vedení se proto rozhodl platformy bojkotovat. Týden nikdo nepřidá žádný příspěvek. Fotbalisté chtějí vedení firem podnítit k razantním změnám
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Možná, že "sociální média nemají dostatek odpovědnosti", ale Rangers - a to nejen bijci Kamara a Roofe, ale celý mančaft včetně bafuňářů nemají dostatek soudnosti.

0 0
možnosti
JP

ta myslenka je od zacatku postavena spatne. Oni si "stezuji, ze platformy dostatecne nereguluji obsah". To je primo volani po cenzure!!! Platforma nema co zasahovat do obsahu. To je jako by druzice vypinala tv vysilani, kdyz se majiteli druzice zda, ze se mu nelibi.

Ovsem hlavni problem je v tom, ze platformy skutecne cenzuruji a to je zatracene spatne. Tim padem vam tyto platformy rikaji, co si mate myslet a schovavaji pred vami veci, ktere si nemate myslet. To je cenzura nejhorsiho kalibru a mrzi me, ze to ti hraci nechapou.

Ovsem bojkot platforem naprosto shvaluju. Divim se ovsem jedine veci, proc ten bojkot neni na furt. Ja byt jimi, tak smazu veskere ucty a bude pokoj.

0 0
možnosti
PS

P33e59t31r 76S66u25s53k34e

9. 4. 2021 20:25

Tak ony světu asi informace o nějakém klubu z té jejich pralesní ligy chybět nebudou. A teď nenarážím na původ hráčů.

0 0
možnosti
Foto

P98e51t78r 44F37a78j38t

9. 4. 2021 14:35

hodně totalitní požadavky od hráčů a klubu Rangers - snad je fanoušci a veřejnost za to odmění absolutní ignorací, ať si hrají jenom pro sebe a své zmatené představy. ..)

0 0
možnosti
PP

Někteří hráči Rangers si evidentně "pletou" kritiku za své násilnické a nehodné chování s rasismem jen proto, že nemají bílou barvu kůže. Takže jsou navíc zbabělci s rysy psychopatie. Očekávají, že kvůli jiné barvě kůže jim bude tolerováno to co jiní nesmí. Viníkem je i anglosaská společnost. Viz třeba hnutí BLM, které u některých zavání "černým" rasisimem. Proti rasismu je třeba bojovat na principu rovnosti všech lidí všech ras, ne zvýhodňováním jedněch oproti ostatním.

0 0
možnosti
PV

Bude to chvíli trvat, než to progresivisté pochopí a než je výhážeme z evropského parlamentu, kde dělají stejné škody. U nás je to dtto...děti rodit neumí, ale být teplý, vítat novoevropany, krást přes greendeal a šikanovat lidi, co pracují.

0 0
možnosti

Kdo s čím zachází.... Jakékoli zneužívání (anti)rasistické karty s sebou zákonitě přináší eskalaci rasismu.

0 0
možnosti
BJ

Přesně tak. Bohužel oficiální politika napříč Evropou je přilévání benzínu do ohně - to je jen logický důsledek "boje proti tzv. nenávisti".

0 0
možnosti
JK

Ti černoušci jsou nějak moc přecitlivělí. Co nevidět bude rasistické podívat se jim i do ksichtu.

0 0
možnosti
JN

Nejlépe by udělali, kdyby vyhlásili bojkot fotbalu a sami a dobrovolně se rozpustili.

0 0
možnosti
PV

britský problém s LGBT, greendealem, rasismem naruby a brexitovým populistou v čele . Lidé v anglii začínají chápat, že jsou za progresivistické kašpary a že to jde z usa.

Slávie si hraje svůj fotbal a musím říci, že včera v té sestavě překvapila. Arsenal byl jalový.

0 0
možnosti