130 let
Česko - Švýcarsko 3:4
Konec zápasu.
67
GÓL! Švýcarsko vítězí a bere bronzové medaile. Notzliová trefila krátce po rozehrávce přesně do horní poloviny branky.
66
Česko nikam nespěchá, hráčky se nechtějí dopustit žádného zaváhání. Míč drží na holích, ale kupředu se příliš neženou.
65
Putziová trefila v obrovské příležitosti tyč! Domácí hráčky byly nedůrazní u vlastní branky, za což mohly být počtvrté potrestány.
63
Sledujeme opatrný průběh prodloužení. Ani jeden z týmů se nechce dopustit osudové chyby.
62
Češky hrají obětavě. Sládečková teď padla do prudké střely protihráčky, v opačném případě by měla brankářka plné ruce práce.
61
Minuta prodloužení je pryč, ani jeden z týmů ještě nevystřelil. Převládá boj ve středu pole.
60
O vítězi utkání rozhodne nastavený čas, Češky hrají se Švýcarskem nerozhodně 3:3.
59
Úchvatný závěr pokračuje. Česko je aktivnější, tvoří hru a pálí z každé pozice. Ale balonky létají vedle branky, Schmidová zasahovat nemusí.
58
Přesilovka českých hráček se chýlí ke konci. Tvrdou střelou z dálky se prezentovala Jarolímová, ale balonek prosvištěl těsně nad břevnem.
57
Krupnová při oslabení faulovala, Češky ztratily míček a soupeřky se dvakrát ocitly v přečíslení. Ale výtečná Christiánová drží svůj výběr ve hře.
56
Tyč! Šteglová se mohla stát hrdinkou, ovšem trefila jen tyč. Švýcarko však hrálo v šesti a domácí florbalisty čeká přesilová hra.
55
Při českém týmu stojí všichni svatí. Domácí hráčky nepřesně rozehrály a nebezpečí musela hasit až obětavým zákrokem obránkyně Jílková.
53
Bartschiová ve velké šanci! Elegantně si obhodila protihráčku a čelila už pouze brankářce, Christiánová ale podržela svůj tým nesmírně důležitým zákrokem.
52
Notzliová byla přistrčená u mantinelu. Češky míček získaly, ale rozhodčí přerušují hru a rozehrávat bude soupeř.
51
Střelecký pokus Rüttimannové českou svatyni minul. Teď už může rozhodnout každá chyba, hráčky musí hrát s maximální zodpovědností.
50
GÓL! To je drama, Česko vyrovnává na 3:3. Krupnová byla neobsazené před brankovištěm a ze vzduchu napálila letící míček mimo dosah brankářky.
48
Individuální průnik Sládečkové úspěch neslavil, na druhé straně už zase operují Švýcarky. A Christiánová musí být vyhlásit stav maximálního ohrožení.
47
GÓL! Švýcarky znovu vedou. Kernová se prosadila s velkou dávkou štěstí. Její střela z dálky byla tečovaná a zapadla za nic netušící Christiánovou.