Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Daruj mi své sperma, vykolejila fotbalistu fanynka. K netradiční žádosti mu stačilo půl hodiny na hřišti

Sport

  5:00
Reykjavík - Fotbalisté jsou středem zájmu řady vášnivých fanynek, které by pro setkání se svým idolem udělaly cokoliv. Velmi netradiční zkušenost má i Rurik Gislason. Islandskému útočníkovi přišla po jednom z utkání mistrovství světa 2018 v Rusku na sociálních sítích velmi netradiční prosba: „Daruj mi své sperma!“

Rurik Gislason. foto: instagram- Rurik Gislason

Gislason stačila k takové popularitě pouze třicet minut v utkání základní skupiny proti hvězdné Argentině, které Island senzačně zremizoval 1:1. Pro zemi gejzírů a sopek to sice byl jediný bod na celém šampionátu, díky bojovnému výkonu ale vzbudila účast Islandu velké sympatie fotbalové veřejnosti.

Rurik Gislason.
Rurik Gislason (vlevo) a Jan Vertonghen.

A také chtivých dívek.

„Po zápase jsem se podíval do telefonu. Byly tam různé žádosti. Dokonce jestli bych nedaroval jedné fanynce sperma,“ přiznal islandský záložník.

Ihned po skončení mistrovství světa sociální sítě Gislasona zaplavila řada zpráv rozvášněných fanynek a i díky účastu na MS má v součastnoti téměř 800 tisíc sledujících.

Gislason, jenž letos ukončil fotbalovou kariéru, působil převážně v Dánsku. Zde získal s Kodaní v ročníku 2012/2013 mistrovský titul, poté působil ve Viborgu a BK Odense. Kariéru ukončil třiadvacetiletý elegán v Německu, kde po působení v Norimberku dal svému fotbalovému životu sbohem v dresu Sandhausenu.

A jaké má plány v současnosti? Zarostlý Islanďan vlastní firmu na výrobu ginu, k tomu by rád zkusil kariéru herce.

S jeho vzhledem a slávou získanou hraním fotbalu by to nemuselo být tak těžké.

Autor: