Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Jak je důležité míti Slepičku

Sport

  11:33
Pět kol, třináct bodů a vedoucí postavení v prvoligovém pelotonu. Rudé armádě se na tabulku musí koukat krásně. Ano naši rádoby velcí soupeři z Vršovic (myslím tím sešívané) mohou namítnout, že z předvedené hry v malém derby proti Viktorce Žižkov bolely oči, ovšem co je slávistům platná krásná hra, když se nám v tabulce koukají na záda?

Ligový obránci se dívají Slepičkovi na záda foto: ČTK

Po nešťastném vyřazení z Ligy mistrů od řeckého Panathinaikosu jsme si prostě potřebovali zvednout sebevědomí a hlavně vyhrát. To je totiž vždy největší bolest českých klubů po pohárových zápasech. A my jsme to zvládli. Soupeř zpod žižkovské věže navíc nekladl téměř žádný odpor. "Mercedes" Švancara se spíše zlobil na všechny okolo, včetně spoluhráčů, než aby se soustředil na hru a nikdo jiný jej v červenočerném dresu nahradit nedokázal.
A když v rudém dresu letenských předvedl svoji reprezentační formu goleador Slepička, o vítězi nebylo pochyb. Náš Mirek rozehrál v neděli vpod večer skutečně kouzelné divadlo a před televizními kamerami potvrdil oprávněnost své první reprezentační pozvánky. Nepřipomínal i vám jeho přímočarý pohyb a aktivita Milana Baroše v dobách jeho největší slávy v dresu Liverpoolu i reprezentace?
Autor je sparťanem již od svých prvních nadějných fotbalových krůčků.
Autoři:

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.