Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Jak vidí ligu BANÍKOVEC: Světlo na konci šachty není vidět

Sport

  18:00
PRAHA - Všichni víme, že fandit spartě je duševní chorobou, ale málokdy vidíme schizofrenii v tak krystalicky čisté podobě jako u Jožina Schovance. Po porážce od mužstva sestaveného z chlapců, kterých se zbavil coby nepotřebných, za příčinu bídné hry označil špatnou skladbu svého týmu. Jeden by skoro řekl, že podobná slova jsou tvrdým útokem na generálního manažera.

AC Sparta Praha - FC Baník Ostrava (Lukáš Hejda a Adam Varadi) foto: ČTK

Pepo, víš, že nadáváš temu gizdovi, na kterého čumíváš v zrcadle? Pán Bůh však nestvořil svět jenom veselý, a tak musíme prohodit paru slov aji o Baníčku. Je dobře, že majitel Petera pevně stojí za koučem a dává mu čas na přestavbu týmu. Jsme Chachaři a vydržíme jednu špatnou sezonu, když uvidíme světlo na konci šachty.

Ale ani v tom trpěném mezičase by naše oči neměly vidět podobné hrůzy, jaké chlapci předvedli v Boleslavi. Že se nedaří, balon uskakuje od nohy, člověk se bojí chodit do kličky, to se dá pochopit.

Ale aby si Škodováci mohli za stavu 1-0 v klidu rozehrávat balon na naší polovině a nikdo je nenapadal, aby se tam synci šourali tak pomalu, že aji Damková je proti nim Usain Bolt -to ten dres radši nechte dorostencům! Nerad s kolegy na fanouškovským fórech řeším, zda snad opravdu naši chlapci nechtějí naschvál odstřelit trenéra...

Smutnou zprávu máme i pro slávisty. Přestože se zadáci Blackpoolu hodně snažili, Arsenal nováčkovi Premier League vsítil pouhých šest branek. Sešívaní tak se svým sedmigólovým přídělem stále zůstávají nejkomičtější ekipou, která kdy navštívila Emirates stadium. 

Autor (28) fandí Baníku, protože má bílé srdce a modrou krev.

Autor:

eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie
eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie

Milovníci kosmetiky pozor! Tento týden soutěžíme o pět velkých balíčků v celkové hodnotě 5000 Kč. Zapojte se do soutěže a vyhrajte lákavý balíček...