Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Jsi bílá čarodějnice, kvůli tobě mě vyhodili, vinil Emery svou partnerku po konci v Arsenalu

Sport

  11:42
Praha - Do Arsenalu přicházel jako nástupce velikána. Po skončení Arséna Wengera měl být mužem, který slavný londýnský klub restartuje. Místo toho se Unai Emery pakoval už ve druhé sezoně. O tom, jak prožíval období z konce minulého roku, se teď rozpovídala jeho bývalá přítelkyně Sacha Wrightová. „Nazval mě bílou čarodějnicí,“ vypráví.

Unai Emery v Arsenalu dlouho nevydržel, pak vinil přítelkyni foto: Reuters

Vztah osmačtyřicetiletého úspěšného kouče, jenž například dovedl španělskou Sevillu k hattricku v Evropské lize, a Wrightové skončil před měsícem téměř po dvou letech. Toto období značně překrývá Emeryho spojení s lavičkou londýnského Arsenalu, které definitivně padlo po porážce s Eintrachtem Frankfurt v Evropské lize.

„Řekl mi, že náš divoký vztah a časté hádky mohly za tu neúspěšnou sérii bez výhry,“ připomněla po rozchodu Wrightová podzimní mizernou sérii Kanonýrů, která stála španělského trenéra pozici.

Kouč Unai Emery vedl v minulosti i PSG.

„Údajně byl na nervy a nemohl se soustředit, protože jsme se rozešli,“ pokračovala Sacha, která se na konci září s uznávaným koučem na čas rozešla, ale posléze se jim podařilo dát vztah opět dohromady.

„Jenže on mě obviňoval, že mohu za jeho vyhození. Nazval mě bílou čarodějnicí, která mu přinesla smůlu. Doslova řekl, že ten den, co jsme se rozešli, začal Arsenal prohrávat,“ přiblížila bývalá přítelkyně Unaie Emeryho.

Bez fotbalu ani krok

Wrightová kromě popisování nepříjemných chvilek po boku španělského trenéra také popsala, jaké to je být drahou polovičkou profesionálního kouče. „Fotbal mi moc neříkal, takže jsem netušila, o koho jde, ale líbil se mi,“ popsala počátky vztahu.

„Nechtěl se potkat na rušném místě, takže navrhoval jeho dům, což jsem nechtěla. Až když jsme měli rande v restauraci po skončení otevírací doby, zjistila jsem, že jde o někoho důležitého,“ odhalila pikantnosti počátku randění s Emerym.

Fotbalisté Arsenalu slaví gól do sítě West Hamu
Chelsea - Arsenal: hosté slaví jeden ze dvou gólu sítí londýnského rivala.

Španěl na ni působil jako elegán a vtipný muž. Ale co ji překvapilo nejvíce, byl jeho zápal pro hru s míčem. „Klidně sledoval dva zápasy naráz. Jeden na tabletu a druhý na počítači,“ uvedla Wrightová, která si údajně na jeho pracovní rituály později zvykla.

Po jednom rande dorazili domů až po jedné hodině ranní a on trval na tom, že ještě v ložnici zhlédne zápas. „Pořád sledoval výsledky a přehrával si zápasy,“ sdělila britskému plátku The Sun.

„Nikdy mě neseznámil s nikým z rodiny, ani z kamarádů, natož z Arsenalu. Když jsme někoho potkali, nikdy mě nepředstavil jako přítelkyni. Rovněž byl nerad, když nás někdo společně fotil,“ posteskla si.

To byl také důvod, který zapříčinil březnový konec vztahu. „Myslela jsem, že se jedná o gentlemana a rodinný typ. Ale on žádný vážný vztah nechtěl,“ uzavřela povídání o svém bývalém příteli Wrightová, která navíc Emeryho podezřívala, že udržuje vztah se svou bývalou manželkou Luisou Fernandezovou.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!