Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Kádr fotbalových Teplic? Lazaret, na tréninku bylo šest hráčů

Sport

  13:53aktualizováno  14:02
TEPLICE - Pondělní zápas s Olomoucí a chřipková viróza totálně zdevastovaly kádr Teplic. Kouči Plíškovi, trenérovi vedoucího celku ligy, se dnes hlásilo na dopoledním tréninku pouze šest zdravých hráčů. Klub v odpoledních hodinách oznámí celkový zdravotní stav týmu a zda bude žádat o odklad nedělního zápasu s Plzní.

Kouč Plíšek má o čem přemýšlet. foto: ČTK

Anketa

Mělo by se odložit nedělní utkání Teplice-Plzeň pokud se potvrdí zdravotní komplikace dalších hráčů severočeského týmu?

Ano, pro regulérnost soutěže by to bylo nejlepší. Přece nemůžou hrát první ligu hráči rezervního týmu 133
Ne, ať si s tím poradí, tým mají určitě dostatečně široký. 56

Krutou daň si vybírá na fotbalistech Teplic chřipkový virus H1N1 (tz. prasečí chřipka). Vedoucí tým ligy v pondělí nastoupil s nemocnými hráči do zápasu s Olomoucí, přestože doktor týmu i hygienik ústeckého kraje byli proti. Nyní se jejich slova začínají potvrzovat.

Kdo dnes trénoval

Obránci Milan Matula, Martin Klein, záložník Štěpán Vachoušek a útočníci Aidin Mahmutovič, Alen Melunovič a Osama Elsamni.

Na dnešním dopoledním tréninku se kouči Plíškovi hlásilo pouze šest zdravých hráčů. Podle všeho se ke třem fotbalistům s prasečí chřipkou přidali od pondělí další tři, zbytek týmu byl včera na testech. Výsledky klub oznámí dnes odpoledne. Podle všeho bude následně žádat svaz o přeložení zápasu s Plzní.

"Nebudu riskovat zdraví svých fotbalistů. Podruhé stejnou chybu neudělám," řekl již v úterý Plíšek. Pro regulérnost soutěže by bylo jen dobře, kdyby nakonec k odložení duelu došlo. Pokud se samozřejmě dnes špatné zprávy potvrdí.

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!