Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sport

Koronavirus vyzval na souboj i fotbalového Boha. Špatný nápad, pobavil svět Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović byl pozitivně testován na koronavirus. foto: ČTK

Milán - Putuje sportovním světem a dělá neplechu. Třeba v českých fotbalových i hokejových soutěžích s ním mají velké problémy. Tentokráte si ale koronavirus „dovolil opravdu hodně“. Pozitivně testován byl totiž ikonický útočník AC Milán Zlatan Ibrahimović.
  13:28

Hráči italského velkoklubu se podrobili výtěrům poté, co měl ve středu pozitivní výsledek stoper Leo Duarte. Nové kolo ukázalo dalšího nakaženého. 

Zlatan Ibrahimović byl pozitivně testován na koronavirus.
Zlatan Ibrahimović byl pozitivně testován na koronavirus.

„Nejprve jsem byl negativní, pak najednou ne. Nemám žádné příznaky. Covid si troufl mě vyzvat. Špatný nápad,“ reagoval na twitterovém profilu švédský kanonýr.

Situace se okamžitě chytili fanoušci po celém světě. Svou reakci sdílel také sportovní komentátor a bývalý anglický reprezentant Gary Lineker. „Virus právě prochází těžkým obdobím, naše myšlenky jsou s ním,“ zažertoval.

‚Že bych přes noc vyrostl?‘ Mourinho v Makedonii reklamoval nízké brány, museli je vyměnit

Výtěry u ostatních hráčů vyšly negativně. „Informovali jsme odpovídající zdravotní úřady a hráč se okamžitě uchýlil do domácí karantény,“ stojí v klubovém prohlášení. 

Osmatřicetiletý fotbalista tak svému klubu chyběl ve čtvrtečním utkání třetího předkola Evropské ligy proti norskému Bodö Glimt.

AC Milán i bez své největší hvězdy potvrdil roli favorita a zvítězil 3:2. Na cestě do základní skupiny potřebují svěřenci trenéra Stefana Piola vyzrát už jen na portugalské Rio Ave, které vyzvou příští týden.

Zda u toho bude i zkušený útočník, zůstává otázkou. Ale pokud ano, nikdo by se nedivil. Pro Boha, krále či legendu, jak Zlatan sám sebe již několikrát nazval, přece neplatí stejná pravidla jako pro běžné smrtelníky.

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

Dětský šampon, který neštípe v očích: Přečtěte si!
Dětský šampon, který neštípe v očích: Přečtěte si!

40 uživatelů eMimina se pustilo do testování jemného šamponu KIND od značky Mádara, který je vhodný pro miminka už od prvních dnů. Jak si šampon...