Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kubíček: Starka mi vyhrožoval

AKTUALIZOVÁNO - V dnešním pořadu Českého rozhlasu Radiožurnál přiznal šéf olomouckého klubu a člen výkonného výboru ČMFS Jiří Kubíček, že mu bylo ze strany kolegy a šéfa Příbrami Jaroslava Starky vyhrožováno. Dále také ve dvacetiminutovém povídání obvinil některé členy z toho, že jim jde jen o moc, a že 27. června budou blokovat zvolení nového vedení Českomoravského fotbalového svazu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tom

23. 5. 2009 22:40
Fotbalová očista.

Starka nepatří do vedení ČMFS.Budoucnost fotbalu je mu lhostejná.Možná ani nezná pravidla fotbalu.Jediná naděje je zvolení pana Haška do čela ČMFS a následné změny  ve vedení.

0 0
možnosti

Franta

22. 5. 2009 10:59
Vynášení informací z vlastního hnízda

Pan Kubíček by si měl především uvědomit, a to platí pro každou firmu, že věci tak říkajíc z vlasní kuchyně, se netahají na veřejnost. Pro veřejnost jsou rozhodující konečné informace a ne jak se k nim dospělo. Proto jsou tiskoví mluvčí, kteří pro sdělovací prostředky uvedou např.: Novým trenérem reprezentace byl dnes zvolen pan  XY. Výsledek hlasování byl 7 : 5. Hotovo, tečka, finýto. Není možné v solidní organizaci na veřejnosti bezprostředně po rozhodnutí toto z vastních řad torpédovat. To pak vrhá na věc špatné světlo a může tak i nově zvolenému trenérovi komplikovat jeho náročnou práci.

0 0
možnosti

medvěd

19. 5. 2009 2:17
vedení ČSMF bylo 7:5 pro Straku a je sprosté volbu napadat

členové vedení ČSMF  jsou jak je vidno VE PŘI  ale aťje více pravdy na té či oné straně je jasné, že p.Kubíček  nedodržuje pravidla demokraciea odmítá se podřídit  názoru většiny, protože se mu nelíbí .   To je argumentace jakou používají veškeré nedemokratické síly  včetně  teroristů kteří své činy zdůvodňují  vždy svými světlými ideály  které  ta  hnusná většina odmítá akceptovat. Jak máže  náš fotbal vypadat když většina lidí s mandátem  zvolí demokraticky 7:5 za trenéra p. Straku a menšina které neprošel její kandidát ( za přispění spřátelených médii) hned  pořvává co to je za hrůzu vybrat právě tohoto  trenéra ( naznačujíce  že jde  o  nekompetentního neumětela ) a že snad jen na jeden zápas či co ? Jak si mají pak hráči takového tenéra vážit a respektovat jej když  mu vedení svazu od počátku háže klacky od nohy a  znevažuje jej .  Možná nejsou  pan Kubíček a další reptalové  vedeni zlými úmysly ale jejich  postup přestio celému našemu fotbalu silně škodí.

0 0
možnosti

Rapollo

19. 5. 2009 9:21
Re: vedení ČSMF bylo 7:5 pro Straku a je sprosté volbu napadat

Co to meleš? Jak se opovažuješ mluvit o demokracii v souvislosti s ČMFS? Jak vůbec můžeš psát o tom, že někdo škodí našemu fotbalu? "Náš fotbal" je zkorumpovaný od té nejnižší soutěže, od toho nejposlednějšího žáčka až po nejvyšší ligu, představenstvo nevyjímaje. Morálka a sportovní duch jako by neexistovali, jedinou motivací jsou peníze. Tak mi laskavě vysvětli, jak víc se ještě takovému hnusu dá uškodit. Buď jsi Starkův patolízal, anebo dement - tertium non datur (třetí možnost neexistuje).

0 0
možnosti

Sam

18. 5. 2009 23:45
Jděte s fodbálistama už do háje!

Brečíte tady o mafii, kterou sami spoluvytváříte. Nečumte na TV když je fodbál, nekupujte fodbálový časáky a nechoďte na tzv. zápasy. Bavte se jiným sportem nebo ho nejlépe sami dělejte.

Do roka se ten shnilý domeček zhroutí a  pak to třeba zas bude sport. (Y)

0 0
možnosti

Bobík

21. 5. 2009 9:21
Re: Jděte s fodbálistama už do háje!

A to já zase čumím. A fandím Slovákům.

0 0
možnosti

Karel

18. 5. 2009 23:24
????????

Komu se povede tu bandu mafiánů zlikvidovat,zaslouží Nobelovu cenu.

0 0
možnosti

Vtipálek

19. 5. 2009 9:15
Re: ????????

:-P:-P:-PR^!!!!!!

0 0
možnosti

Lotras

18. 5. 2009 21:24
Tyto machry je nutno neprodlěně angažovat v ODS

..vedle nich je Topolánkovo vedení banda neschopných fušerů. Tak se to má dělat .

Vivat Stárek for ODS

0 0
možnosti

Olmik

18. 5. 2009 21:34
Re: Tyto machry je nutno neprodlěně angažovat v ODS

Jojo, Starka, pingl z dob komunismu si mysli, ze mu vsehno projde. By ho meli Olomoucti fanousci umravnit :-) Skoda ze ho tenkrat netrefil, kdyz po nem nekdo stlilel v Pribrami.

0 0
možnosti

ateista

18. 5. 2009 20:25
kam se hrabe Dělnická strana na tuto mafii....

kam se hrabe Dělnická strana na tuto mafii....jen by mne zajínmalo, kdo tam pořád mimo státu, pere ty miliony peněz, bez kterých by si česká čutaná nevydělala ani na plat Mokrého natož na údržbu nějakého trávníku.

0 0
možnosti