130 let

Frank Lampard (vpravo) a John Terry smutně odchází z hřiště po prohraném penaltovém rozstřelu ve finále Ligy mistrů proti Manchesteru United. | foto: ČTK

Lampard zůstává v Chelsea

Sport
  •   13:21
COBHAM - Přestup Franka Lamparda do italského Interu se zkomplikoval. V posledních dnech se spekulovalo, že anglický středopolař opustí Chelsea, která mu ale prozatím nenabídla novou smlouvu. Dle spekulací je Chelsea ochotna mu nabídnout až 140 tisíc liber týdně, což by z něj udělalo nejlépe placeného hráče Premier League. Lampard se má tento týden sejít s trenérem Scolarim a definitivně vyřešit své další působení na Stamford Bridge.

Londýnská Chelsea odmítla nabídku Interu Milan za Franka Lamparda a potvrdila, že o přestupu třicetiletého záložníka nebude s italským mistrem vůbec vyjednávat. Anglický klub dnes na svých oficiálních webových stránkách oznámil, že obdržel oficiální nabídku Interu Milán, která ale neobsahovala konkrétní finanční částku, ale pouze nabídku k možnému vyjednávání. Tu Chelsea okamžitě zamítla.

Podle listu The Sun ovšem nabídl Inter za Lamparda 6,5 milionu liber (190 milionů korun). Lampard, jenž má na Stamford Bridge ještě rok platnou smlouvu, byl v poslední době spojován s odchodem do italského klubu, který vede bývalý trenér Chelsea José Mourinho. Portugalský kouč potvrdil, že má o anglického reprezentanta velký zájem, ale nevyloučil možnost, že získá Lamparda až za rok po vypršení jeho kontraktu.

Autoři: ČTK, Lidovky.cz