Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sparťan Holek: Plzeň si titul pohlídá. A sudí z ciziny? To nebylo třeba

Rozhodující moment utkání začal u něj. A Mario Holek, sparťanský stoper, by byl jistě raději, aby to tak nebylo. Plzeňský útočník Jan Holenda ho oklamal kličkou a proháčkoval se do pozice, ze které vstřelil úvodní gól. Sparta nakonec doma prohrála 0:2 a její naděje na titul už jsou zcela mizivé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

V. Getz

9. 5. 2015 23:40

Holek si může plkat co chce a v první monet jsem souhlasil s Bosákem,že je to urážka našich sudí. Není španělák jim nefoukl ty jejich simulace a bylo kouzelné vidět jak jindy umírající fotbalista se po pár vteřinách zvedl a mazal hrát. Po dlouhé době se v diskuzi neobjevil jedinej pokec na téma podplacené utkání,takže měnim názor a tvrdim,že to byl dobrý ale taky sakra drahej nápad ...

0 0
možnosti
ST

Kritika rozhodčích je pomalu národní sport. Bosák a další komentátoři na ní založili kariéru. Je rozdíl mezi okamžitým rozhodnutím na hřišti a posuzováním několika nahrávek videí, jak to dělají novináři, kteří pak zlikvidují dobré rozhodčí, co nepískají podle nich a jejich oblíbených hráčů. Rozhodčí je součástí hry a jako takový by měl být brán. 

Včera se ukázalo, že zahraniční rozhodčí, který nezná jednotlivé české hráče a fotbalové zákulisí, vyvolává v řadách hráčů, bossů a sponzorů zděšení.

0 0
možnosti
VK

V. Komárek

9. 5. 2015 23:21

Kdyby nebyl sudí ze Španělska (ciziny,) tak by možná Sparta vyhrála penaltou v 90 minutě!!!

0 0
možnosti