Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Míří do Slavie Brückner? Klub ho oslovil, aby dělal Šilhavému poradce

Sport

  13:00
OLOMOUC/PRAHA - Pro nový realizační tým Slavie vedený Jaroslavem Šilhavým by to byla velká posila. Konzultantem trenérského štábu by se totiž mohl stát Karel Brückner. Bývalý reprezentační trenér, který ještě v minulé sezoně zastával roli konzultanta Pavla Vrby u národního týmu, už dostal od klubu oficiální nabídku, aby se k týmu připojil.

Karel Brückner by foto: ČTK

Tvrdíkova noční šichta. Na Twitteru vzkázal fanouškům, že mu košem dal jen Kozel

„Karel žádnou oficiální roli ve fotbale hrát nechce, což ukázal už teď u reprezentace, ale nebrání se poskytování svých odborných informací a nějaké spolupráci. V této rovině již probíhala jednání Slavie s Karlem. Šlo by o spolupráci v rovině konzultace bez odpovědnosti,“ uvedl zdroj Olomouckého deníku.

Navíc Brückner má výhodu v tom, že ho s Šilhavým pojí přátelský vztah. Nový kouč Slavie totiž dělal v letech 2001-2008 asistenta u národního týmu, navíc Šilhavý pod jeho vedením hrál v devadesátých letech v Drnovicích.

Úvodní utkání 4. předkola fotbalové Evropské ligy: Slavia Praha - Anderlecht...
Brückner po skončení angažmá v Rakousku od března 2009 netrénoval. Až v lednu...

Brückner si nyní vzal čas na rozmyšlenou, zda roli konzultanta přijme, či ne.

Autor:

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...