Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Mistři světa převálcovali Česko, výsledek 0:2 je milosrdný

Španělé si z České republiky odváží plný počet bodů za výhru 2:0, když se v první půli prosadili Mata a Xabi Alonso. Zápas nedohrál Tomáš Hübschman, jenž v 70. minutě viděl červenou kartu za ostrý skluz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Polanecký

10. 10. 2011 22:12
Asi nejsem sám

kdo tuto partu pod vedením pomateného kouče už odepsal. Doufejme, že brzy vstanou noví bojovníci.

0 0
možnosti

J. Šrámek

8. 10. 2011 6:02
Heslo z jedné krčmy na Divokém Západě.

Přesně se hodí na naše ,,kopálisty''''.(fotbalista musí něco umět)NESTŘÍLEJTE PO PIANISTOVI,HRAJE,JAK NEJLÉPE DOVEDE!A trenér Bílek to bohužel neví.Jinak nemůže vést mužstvo na hru s jedním útočníkem,když žádného nemáme.Již jednou v minulosti jsme hráli na 5 obránců a 5 záložníků.A přesně přihrát na více,jak 10 metrů je nad síly a umění současných hráčů.Jsme nyní na úrovni San Marina,Moldávie a podobných mužstev.

0 0
možnosti

M. Trhlík

8. 10. 2011 5:32
Mistři světa převálcovali Česko

Vyhrajeme v Litvě a budeme zase spokojeni.Stejně tak,jako jsme v přátelském zápase porazili Ukrajinu a teprve Španělé nám naznačili,jak strašně zaostáváme.Každý nemůže hrát vynikající fotbal,bohužel naši  hráči byli včera opravdu jen přihlížejícími učedníky.

0 0
možnosti

J. Orlík

8. 10. 2011 9:00
Re: Mistři světa převálcovali Česko

Jak si můžete být tak jist, že tam aspoň remizujeme, když jsme s Litvou doma 0:1 prohráli? Fakt si myslíte, že do baráže postoupíme? Já o tom silně pochybuju. A v zájmu zachování duševního zdraví bych doporučoval každému, aby si prošel výsledky našich v této kvalifikaci, abyste si nemysleli, že jsou naši v Litvě favority. Jestli nasadí Bílek Baroše, tak tam ani nemusíme jezdit. To je kopyto, že to svět neviděl. Vůbec nechápu, proč ho tam furt staví? Kdy dal naposled gól a ten předtím? Vždyť naši ani nestřílejí, tak jak si myslíte, že vyhrají? Ve Skotsku dali gól v samotném konci zápasu, kdyby ne, tak už mohlo být dávno vymalováno. NEchápu furt tu důvěru v naše. Když slyším Bílka nebo i spolukomentátory v TV, že v našich je síla, tak se mi chce grcat. To je jen přání otcem myšlenky.

0 0
možnosti