Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Mourinho kope do Barcy i do UEFA: Znechutili mě

Absolutní frustrace pohltila kouče Realu Madrid Josého Mourinha po porážce jeho týmu v úvodním semifinále Ligy mistrů 0:2 s Barcelonou. Portugalský kouč zuřil poté, co "Bílému baletu" zasadil oba gólové údery barcelonský hrdina Lionel Messi, který znovu využil početní výhodu svého týmu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L. Mosler

28. 4. 2011 17:49
Videozáznam v El Mondu dokazuje,

že Pepe se Dani Alvese ani nedotkl. Červenou kartu měl dostat správně Alves za sprosté simulování, kdy se svíjel a nechal odnést na nosítkách, aby za minutu opět pobíhal na hřišti jako veverka... A toto není jen můj názor, ale i názor španělských žurnalistů. Wolfgang Stark si asi už tak hned nezapíská! Jen se hrozím toho, jak lidi vidí to, co chce vidět autorita!

0 0
možnosti

p. vojvodík

28. 4. 2011 12:33
muríňo je plačka...

slíbil, že s madridem vyhraje vše a ona mu nathne zadek barcelona, která hrála o třídu líp nežli bílé herečky. S menčestrem bude finále parádní...:-)

0 0
možnosti

O. Pola

28. 4. 2011 11:22
pan Mourinho

je arogantni blb, ktery muze jen tezko zkousnout,ze s neomezenou pokladnici sveho klubu nedokaze vyhrat ani jednu trofej, vcetne te nejbeznejsi ligove. Barca je poslednicjh par let jednoznacnou jednickou a nikdo jiny se ji ani nepriblizuje, muze byt poražena,ale ne porážená. Namísto dětinských výmluv a konspiračních teorií by si měl začít hleda nové angažmá, vedení realu asi nebude tolerovat takové výprasky od nejvetsiho rivala, letos uz koupili petku na nou campu a ted jeste tato LM.  Myslim,ze v Portu mu bude fajn.

Treba pak zacne konecne projevovat respekt souperum.

0 0
možnosti