Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Mourinho po sezoně v Realu skončí, tvrdí deník Marca

Sport

  13:30
MADRID - Úspěšný portugalský kouč José Mourinho nejpozději po této sezoně ve fotbalovém Realu Madrid skončí, tvrdí španělský deník Marca. Podle listu gradují Mourinhovy spory s prezidentem klubu Florentinem Pérezem, článek Marca doprovodila titulkem "Rozvod" a fotografií obou mužů v rozlomeném srdci.

Trenér fotbalistů Realu Madrid José Mourinho foto: ČTK

Devětačtyřicetiletý charismatický kouč má v Realu smlouvu do léta 2016, jenže podle deníku se blíží jeho konec v madridském klubu. V domácí lize ztrácí Real na svého rivala Barcelonu už jedenáct bodů a pět na druhé Atlético Madrid. Tribuny bouří a na portugalského kouče pískají. "Mourinho v červnu odejde," tvrdí španělský deník o bývalém trenérovi Porta, Chelsea či Interu Milán.

Podle Péreze si Mourinho podřezává vlastní krk. Komentoval tak jeho poslední provokaci, když před sobotním zápasem s Atlétikem (0:2) přišel už 40 minut před začátkem na stadion a chtěl si poslechnout názor fanoušků. Těch bylo v té době na tribunách ještě málo a věnovali Mourinhovi aplaus. Ze zaplněných ochozů se přitom v poslední době ozýval jen pískot.

Mourinho by podle britského bulvárního listu The Sun mohl z Madridu odejít do Manchesteru City. Mohl by se objevit také v United, což naznačil samotný legendární kouč z Old Trafford Alex Ferguson. Ten vede Manchster už od roku 1986 a Mourinha by si prý dovedl představit jako svého nástupce. "Je to úžasný člověk, může trénovat kdekoli," nechal se slyšet sedmdesátiletý Ferguson.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!