130 let
33.
Herní projev Uruguaye je teď velmi profesorský. Saudové drží míč a parta okolo Suaréze a Cavaniho čeká na brejkové příležitosti.
31.
Na Edinsona Cavaniho si na půlicí čáře vyšlápnul Abdullah Otayf. Ten je zjevně otřesený a Saudové sportovně zakopnuli míč do zámezí.
29.
Centr Al Dawsariho podskočil Cacéres a v nečekané šanci na úrovni malého vápna se ocitl aktivní Bahbir. Jeho střele z bezprostřední vzdálenosti však chyběla přesnost.
27.
Mizerně rozehraný roh na přední tyč však nenadělal obraně Uruguajců větší problémy.
26.
Zajímavý průnik Bahbira. Ten obešel Vecina a z delší vzdálenosti vyslal tvrdý projektil levou nohou. Muslera měl v bráně co dělat a vyrazil míč na rohový kop.
25.
A v zápětí to mohlo být 2:0. Cavani pálil z nadějné pozice, jeho tvrdou střelu na poslední chvíli srazil Osama Hawsawi.
23.
Druhý rohový kop již končí brankou. Betancur si tentokrát dal při exekuci záležet, brankář Al Owais centr podeběhnul a Luis Suaréz měl před sebou již odkrytou branku.
20.
Nadějně vzhlížející brejk Uruguay končí rohem. Cavaniho centr odrazili Saudové na roh. Z něj ovšem Betancur nástřelem na přední tyč neohrožuje brankáře Saudské Arábie, který míč s přehledem sebral.
17.
Další útočný pokus Uruguaye přerušuje špatné zpracování Matiase Vecina. Záložník hájící barvy Interu Milán zahrál rukou.
15.
Pravý obránce Varela doběhl na křídle téměř ztracený míč, nastřelil ho do vápna, kde čekal Luis Suaréz. Jeho střelu z nulového úhlu zblokoval stoper Saudů. K rohu ovšem nedochází, protože si rozhodčí nevšimli tečovaného míče.
12.
Salem Al Dawsari si teď nezpracoval míč, jenž ukořistil Luis Suaréz. Al Dawsari situaci hasí faulem, rozhodčí Turpin zůstává chladný.
11.
Uruguajci teď hrají velice pasivně, za míčem je i Cavani se Suarézem.
9.
Ten ale ovšem zablokovala obrana Uruguaye. Následný rohový kop nepřinesl žádnou šanci, Al Fajarův centr končí v náručí Muslery.
7.
Pronikajícího Babhira fauloval Vecino, Saudská Arábie má výhodu přímého kopu.
5.
Sanchéz nedosáhl na dlouhé přenesené Godína přes celou šířku hřiště. Vhazují Saudové.
3.
A Uruguay začíná aktivně, nákop na hranici vápna sklepnul Cavani přímo do běhu Suaréze, střelu ovšem zblokoval Ali Albulayhi.
1.
Utkání bylo právě zahájeno!
16:58
Oba týmy si již vyslechly hymny, čeká se na zahájení zápasu. Hlavním rozhodčím bude Francouz Clemént Turpin.
16:50
Základní sestavy obou týmů :
16:44
K poslednímu vzájemnému utkání došlo před čtyřmi lety. Tehdy v přátelském utkání Saudská Arábíe překvapivě remizovala 1:1. Ze současného kádru do utkání zasáhnul například brankář Fernando Muslera či hvězdný útočník Luis Suaréz, který bude spolu s Edinsonem Cavanim hlavními útočnými trumfy Uruguaye v tomto zápase.