Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

15:48
Důležité
První dnešní osmifinále se odehraje v Cosmos Areně v Samaře.
15:44
Brazílie
Dnešní souboj bude mít pikantní náboj i na tribunách. Fanoušči Mexika a Brazílie jsou dva nejhlasitější tábory na šampionátu.
15:40
Důležité
Sestavy k dnešnímu utkání:
15:35
Brazílie
"V sobotu skórovali Kylian Mbappé, Edinson Cavani a Ángel Di María, tedy jeho spoluhráči s PSG. A tak jsem si pomyslel, že by bylo dobré, kdyby zaznamenal další gól i Neymar. Doufáme, že se jimi nechá inspirovat," věří Thiago Silva v brankový zásah Neymara.
15:30
Mexiko
Juan Carlos Osorio vidí v brazilských fotbalistech velký potenciál, nejvíce pochválil Philippe Coutinha, jenž dal sice jednu branku, ale na turnaji se prezentuje výborným výkony. "Samozřejmě není pochyb o tom, že Brazílie se může pyšnit několika talentovanými fotbalisty, nicméně Coutinho je rozdílový, protože může nastoupit na jakémkoli postu v záloze i v útoku. Právě na něj si budeme muset dát největší pozor. Rozhodně ale nehodláme být zalezlí a vyčkávat na příležitost. Budeme chtít držet míč a útočit ve čtyřech, pěti lidech. Nebude to snadné, ale pokusíme se o to. Na rozdíl od ragby, baseballu nebo basketbalu, ve fotbale máte vždycky šanci vyhrát."

Nepřehlédněte

Rozhodčí: Gianluca Rocchi Brazílie: Alisson - Fagner, Thiago Silva, Miranda, Filipe Luis - Casemiro, Paulinho - Willian, Coutinho, Neymar - Gabriel Jesus
Mexiko: Ochoa - Alvarez, Ayala, Salcedo, Gallardo - Herrera, Marquez, Guardado - Vela, Chicharito, Lozano