130 let

Příbramský stoper Müller. | foto: ČTK

Müller má po zákroku loktem zlomenou čelist

Sport
  •   16:40
PŘÍBRAM - Příbramský obránce Martin Müller má zlomenou čelist a bude mimo hru až tři měsíce. Sedmatřicetiletého fotbalistu zranil úderem loktem při nedělním ligovém utkání (0:0) teplický stoper Petr Lukáš. Případem se bude na čtvrtečním zasedání zabývat disciplinární komise svazu, která rozhodne o dalším postupu.


"Jsem opravdu naštvaný. Kdybych viděl v zápase to, co jsem viděl v
televizi, tak bych určitě reagoval jinak. Co se stalo, se mi vůbec nelíbí," řekl na internetových stránkách klubu příbramský kapitán Daniel Huňa. "Na hřišti jsem to vůbec neviděl, takže jsem to se sudím nekonzultoval," dodal. Lukáš zranil Müllera v 10. minutě, kdy ho v souboji bez míče trefil loktem do obličeje. Od rozhodčího dostal žlutou kartu. Müller se zraněním ještě chvíli hrál, v 29. minutě ale musel střídat.


Předseda disciplinární komise Alexander Károlyi řekl, že se
Lukášovým zákrokem bude se svými kolegy zabývat na pravidelném čtvrtečním zasedání. "Budeme jako obvykle zkoumat každý zápis o utkání. Čeká nás hodnocení celého uplynulého kola, takže se budeme zabývat i tímto utkáním," uvedl Károlyi. Zda si komise Lukáše předvolá, nechtěl její šéf předjímat. "Nechci předbíhat, nic víc k tomu momentálně nemohu říct. O dalším postupu rozhodneme až ve čtvrtek po prozkoumání zápisu a všech podrobností.

Samozřejmě budeme vycházet z toho, že hráč obdržel za zákrok žlutou kartu," dodal.

Autor: ČTK