Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Comeback nechtěného. Nechci odcházet z Liverpoolu do horšího klubu, říká Karius po návratu z Besiktase

Sport

  7:34
Liverpool - Loris Karius věří, že je po svém návratu do Liverpoolu připraven bojovat o šanci v brankovišti loňského vítěze Ligy mistrů. „Samozřejmě budu chtít hrát po svém návratu. Nemá smysl říkat, že chci odcházet z Liverpoolu do horšího klubu. Necítím se pod tlakem a neplánuju z Anglie odejít,“ říká odhodlaně.

Karim Benzema právě střílí druhý gól Realu Madrid ve finále Ligy mistrů. Nešťastně přihlíží gólman Liverpoolu Karius. foto: Reuters

Když z Liverpoolu před dvěma lety odcházel, fanoušci to bujaře oslavovali. Německému brankáři vyčítali prohrané finále Ligy mistrů proti Realu Madrid, kde Karius vyrobil dvě fatální hrubky.

Jeho chyby ve finále zapříčinily odchod na hostování do Besiktase Istanbul a příchod Alissona Beckera, jenž se stal nejdražším přestupujícím brankářem historie, když za 62,5 milionů euro přestoupil na Anfield Road.

„Samozřejmě budu chtít hrát po svém návratu. Nemá smysl říkat, že chci odcházet z Liverpoolu do horšího klubu. Necítím se pod tlakem a neplánuju z Anglie odejít,“ nevzdává Karius boj v brankovišti Liverpoolu.

Karim Benzema právě střílí druhý gól Realu Madrid ve finále Ligy mistrů....
Loris Karius vyrobil další minelu.

Německému brankáři nahrává i fakt, že od podzimu loňského roku Alisson laboruje se zraněným lýtkem a v brance je poměrně často chybující Adrian.

„Přidám v tréninku a v Anglii máte případně i jako dvojka jistotu, že šanci dostanete. Jsem v nejlepším klubu na světě, který hraje o tituly a má skvělé hráče,“ uvědomuje si.

Napraví Karius svoji reputaci u fanoušků Liverpoolu?

Autor: