Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Necid: Nemáme se zač stydět. Sivok dodal: Štěstí jsme si vybrali proti Chorvatům

Ačkoli čeští fotbalisté prožívají velké zklamání po prohře 0:2 s Tureckem a vyřazení v základní skupině mistrovství Evropy, podle útočníka Tomáše Necida se nemají za co stydět. Na hřišti nechali všechno, ovšem soupeři byli lepší, nebo šťastnější.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

22. 6. 2016 17:52

Je ukázka, že fotbalisti jsou stejně mimo jako jejich trenér a vedení svazu. Prémie mají, kšefty jim běží, agenti si protlačují svoje hráče, prostě všechno je v pořádku

0 0
možnosti
JK

22. 6. 2016 13:54

Je vidět, že nejen herně to jsou úplní břídilové, to každý viděl, ale je zarážející, že většina z nich v sobě nemá ani za mák skromnosti, zdravého úsudku, normalní lidskosti!!!

Jasné je proč - "naši talenti" jsou od útlého věku rozmazlováni, nemají potřebnou fyzičku a techniku, jsou jim umetány "nestardantními podvůdky a příjmy" cestičky, jsou vystaveni malé konkurenci - jen domácí a to je sakramensky málo - a při konfrontaci ze světem na to prostě nemají technicky a fyzicky, ale bohužel, jak jsem uvedl už v úvodu, mentálně!!!

Je potřeba omezit penězovody do pochybných sportů, jejíchž hlavním představitelem je především fotbal, plný korupce, podvodů, pochybných protislužeb, lidí kteří byli souzeni a odsouzeni, lidí s pochybnou minulostí, ale asi s "jasnořivou budoucností" když se můžou v klidu pohybovat v okolí Peltů, Berbrů, Damkových, Horníků a jiných pochybných "osobností"!!!

Je potřebné otevřít kohoutky pro sporty, které jsou úspěšnější a zcela nepochopitelně podfinancované!!!

0 0
možnosti
VG

22. 6. 2016 13:35

Nic nepochopil. Když byl Bílek trenér novináři ho roznášeli na kopytech za kde co. Vrba a Pelta jsou jejich miláčci. Stejně jako z hokeje se stal z toho sport pro bohaté.

0 0
možnosti
MP

22. 6. 2016 13:17

"Odvedli jsme tu kus prace..."??!!!! Pane Boze to je neskutecne. Vzdyt se tam potaceli jak matohy.....

0 0
možnosti

22. 6. 2016 13:03

Typický český přístup ke všemu okecávání typu nevyhráli jsme ale měli jsme víc ze hry, nebo štěstí nebylo na naší straně, jsou kecy a to od lidí kteří pobírají za svojí práci nehorázné peníze a svazoví funkcionáří, bafuňáři se válejí v penězích a za co??? Sivoku vy jste si tak akorát vybrali od lidí balík peněz za zmetek který jste předvedli!!!

0 0
možnosti

M. Červeňák

22. 6. 2016 13:00

No nic, kluci, vítejte doma. Tak zase do montérek a zpátky do fabriky k soustruhu...

0 0
možnosti
MB

M. Brejcha

22. 6. 2016 12:36

Je to otázka a odpověď našeho fotbalu. Tady už neexistuje česká ulička, nýbrž český uličník, který je z Jablonce !!!!!!!

0 0
možnosti
RS

22. 6. 2016 11:21

V nasem tymu vladne spokojenost. Asi brali dostatecne vysoke premie.

0 0
možnosti
JN

J. Novák 835

22. 6. 2016 11:17

Co se divíme? To, co tam hoši předvedli je obrazem celé společnosti - doma jsou za hvězdy. ale jen vyjedou za Rozvadov zjistí, že mají tak na třetí ligu. Víte v čem je rozdíl proti Nedvědovi, Kollerovi, Jankulovskému a jiným? Že si na nic nehráli, byli skromní, měli lidský charakter, na nic si nehráli a hlavně makali. Dnešní mladí chtějí hne luxusní auto, byt a po barech honit blondýny. Potom může necid říct - nemáme se za co stydět. Ale máte, máte se stydět za odvedenou hru. porovnejte to s MS v hokeji - ti se neměli za co stydět. Ale ve sportu nikoho nezajímá 15.místo

0 0
možnosti
JM

22. 6. 2016 10:45

Už úspěch v podobě úspěšného absolvování kvalifikace byl omylem a chybou. Prostě být to ME v padání, simulování, opatrnosti, nerozhodnosti a přeplacenosti hráčů, tak jasně první místo, ale jinak ..... ale tak je to nastaveno a dokud obézní bafuňáři budou v čele ......

0 0
možnosti