Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

POTVRZENO: Nejdražší přestup ligy: Sparta prý koupila Kadlece za 73 milionů

Fotbalové Spartě se na závěr přestupního období povedlo dotáhnout návrat útočníka Václava Kadlece. Čtyřiadvacetiletý reprezentant přestoupil na Letnou z dánského Midtjyllandu a s vedením pražského klubu podepsal čtyřletou smlouvu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. 9. 2016 10:24

Je dřevák , na žádný ťukes nemá ... a proto taky hraje vokres ...

0 0
možnosti

1. 9. 2016 10:21

Jisté je, že z fotbalu se stala jen hokynařina. Místní kluci ani místní tradice, to už není k ničemu. Rozhodují ti co mají prachy a chtějí vydělat ještě víc. Z hráčů se stávají je závislé částečky systému, který je semele. Radost skončila, jen doufám, že mládež si prostě najde jiné sporty pro volný čas.

0 0
možnosti

1. 9. 2016 7:33

a co farmačka ten patří do 4.cenové,že

0 0
možnosti

1. 9. 2016 7:14

Kdyby dala Sparta stejnou částku na mládež, mohla si vychovat stovky nebo tisíce takových Kadleců. Vyhazování peněz v našem sportu na úkor výchovy mládeže se stalo trvalým jevem. Přitom jde většinou o hráče, kteří jsou průměrní jako Kadlec. Nikde se v zahraničí neprosadil a tak s ním do Sparty. Je vidět, jak mizerné a nekompetentní vedení má klub. Za těžké miliony mu stačí každý rok předkolo ligy mistrů, pár vydělaných milionů za vyřazení a jede se dál. A tak vypadá celý náš mizerný fotbal. Vůbec nic by se nestalo, kdyby neexistoval. Když chceme vidět slušný fotbal na úrovni, musíme se dívat na ten zahraniční.

0 0
možnosti