130 let

Britská zpěvačka Pixie Lott | foto: twitter.com/westhamfootball

Nejoblíbenější hráč? Souček. Je vtipný a milý, neustále dře pro tým, obdivuje slavná fanynka

Sport
  •   17:11
Londýn - Stačilo mu pár měsíců na ostrovech a mluví se o něm více a více. Tomáš Souček svým přínosem pro hru West Hamu United doslova udivuje. A nejen fotbalové nadšence, ale také popové hvězdičky. Jedna taková, britská zpěvačka Pixie Lott, mu vyjádřila v rozhovoru pro fanouškovský web velký obdiv.

„Tomáš Souček,“ neváhala zpěvačka Pixie Lott, když v rozhovoru pro Hammers News odpovídala na otázku, kdo je momentálně její nejoblíbenější hráč West Hamu United.

„Je to velmi dobrý fotbalista, který nepřestává dřít pro svůj tým. Je zároveň velmi vtipný a působí na mě jako moc milý člověk,“ zdůvodnila svou rychlou odpověď devětadvacetiletá zpěvačka, jejíž debutový singl Mama Do v roce 2009 dobyl britskou hitparádu.

A své tvrzení měla podložené. Opřela se totiž o poslední utkání, které Tomáš Souček brankou v nastaveném času rozhodl o třech bodech pro Kladiváře. Když se uprostřed šestnáctky opřel do míče, přidal svou čtvrtou branku v jednadvaceti utkáních v barvách Clarets and Blues.

I podle anglické zpěvačky je nepostradatelný i díky trenéru Davidu Moyesovi. „Jsme o hodně pevnější, než jsme byli pod Pellegrinim,“ porovnala textařka i herečka předvedenou hru pod skotským lodivodem s bývalým koučem Hammers a dodala: „Moyes si zaslouží chválu za to, že pod ním po dlouhé době hrajeme jako tým. Jsme skvěle organizovaní, všichni jsou zodpovědní a plní si, co mají.“

Tomáš Souček slaví gól
Tomáš Souček slaví s Vladimírem Coufalem

Devětadvacetiletá zpěvačka, která se nebojí výstředního vystupování, nakonec vytyčila i nejbližší cíle svého milovaného klubu. „Myslím si, že můžeme bojovat o nejlepší osmičku v Premier League, pokud v lednu přivedeme jednu nebo dvě dobré posily,“ uzavřela Pixie Lott, jejímž nejoblíbenějším fotbalistou v historii Kladivářů je bouřlivý Ital Paolo di Canio.

Autor: Dominik Reiniš