Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Neskutečný obrat! Barcelona zdolala Paříž 6:1, ještě v 88. minutě vedla ‚jen‘ 3:1

Fotbalisté Barcelony předvedli historický obrat v evropských pohárech, když dokázali vymazat ztrátu 0:4 z prvního osmifinálového duelu s Paris St. Germain. Na Camp Nou přitom byl stav ještě v 88. minutě 3:1 pro domácí, kteří v tu chvíli museli k postupu vstřelit tři góly. To se jim také nakonec povedlo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

9. 3. 2017 14:48

No a jsou u nás ,,odborníci" a ,,optimisté",kteří se dokonce snaží svoje nazdárky srovnávat s takovými mužstvy.Názor jednoho takového je zaznamenán sice na téma malířství,ale smysl takového myšlení je stejný.Ten dotyčný pravil:,,Vždyť malovat obrazy je snadné.Vezmete tubu barvy,vytlačíte na paletu a nanesete štětcem na plátno.Ostatně Michelangelo,Rafael,Tizian a další to dělali stejně"!A o kopané lze říci totéž.Pařížané nastoupili s pocitem jistoty postupu.Barcelona zase se zarputilostí po vítězství.A psychická síla se rovná té technické,fotbalové.

0 0
možnosti
MM

9. 3. 2017 10:20

Promrhat čtyřgólový náskok v podsatě jen bráněním je ostudné. Na druhou stranu některé herecké tyjátry jsou nechutné. Je třeba je vymýtit.

0 0
možnosti
OS

O. Schejbal

9. 3. 2017 0:54

Tak to bylo něco. Kdo se po takových zápasech má chuť dívat na naši ligu.

0 0
možnosti
JK

9. 3. 2017 9:26

Máte úplnou pravdu, když vidíte v lize, Ty opravdové, nicneumějící, na naše poměry těžce přeplacené, fotbalové šašky a navíc toho jejich předsedu - zkorumpovaného ovara - to je opravdová česká tragédie!!!!

0 0
možnosti