Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Nezmar na odchodu ze Slavie. Stojí za jeho údajným koncem neshody s Tvrdíkem či Trpišovským?

Sport

  22:05
Praha - Sportovní ředitel fotbalistů pražské Slavie Jan Nezmar podle některých médií odchází z klubu. Portály isport.cz a sport.cz uvedly, že podal výpověď, údajně by mohl zamířit do konkurenční Plzně. To ale šéf Slavie Jaroslav Tvrdík na twitteru popřel.

Sportovní ředitel Slavie Jan Nezmar. foto: FC Slovan Liberec

„Honza je v první řadě člověk. S rodinou, za kterou dojíždí do Liberce. Slavia dělala fans obrovskou radost, ale rodinám i nám samotným řadu starostí. Máme dvě jedenáctky, ale jen jednu trenérskou a manažerskou. Určitě nejde ke konkurenci,“ napsal Tvrdík, ale Nezmarův odchod nevyloučil.

Za Nezmarovým koncem ve Slavii by údajně mohly být neshody právě s Tvrdíkem ohledně dalšího ekonomického směřování klubu.

Jan Nezmar se svými nohami.
Jiří Štajner (vpravo) a Jan Nezmar.

Dvaačtyřicetiletý Nezmar přišel do Slavie v prosinci 2017 z Liberce. S červenobílými oslavil v minulé sezoně zisk double díky vítězství v lize a domácím poháru. 

V aktuálním ročníku se Pražané po 12 letech probojovali do základní skupiny Ligy mistrů. V konkurenci Barcelony, Dortmundu a Interu Milán zanechali výborný dojem, ale se dvěma body skončili ve skupině poslední. 

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!