Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nezničitelní slávisté. Neremcají, nevymlouvají se, a proto se nemusí bát Sparty ani Arsenalu

Byť jde o jiné sporty a také trochu jinou situaci, parafráze výroku Roberta Záruby při odpočítávání posledních vteřin finále hokejového MS 2005 mezi vítězným Českem a Kanadou se přímo nabízí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Včera jsem viděl zápas slávie i arsenalu. Pokud bude slávie hrát ve čtvrtek podobně jako proti spartě v prvním poločase, tak dostane od arsenalu bůra.

0 0
možnosti
PB

P98e65t60r 55B57e70r26g

11. 4. 2021 14:26

Slávisté mají skvělý multikulturní tým. Ukázali nabubřeným Britům (zvláště těm skotským), jak se hraje fotbal.

0 0
možnosti
MM

Aaaa další článek v podobě autorova vystříknutí nad Slavií. Ano, Slavie je božská, nezničitelná a bůhví co ještě. Jasně že nikdo neremcá, když jí to výsledkově vychází. A hlavně proč by měli, klub který chce hrát podle evropského měřítka tohle musí zvládat a s výpadkem hráčů musí počítat. Ale nebojím se, že pokud to dneska Spartě vyjde, tak polovina fanoušků Slavie to bude svádět na únavu (jako by to kdykoliv předtím byla nějaká validní omluva, když za repre jezdili sparťani, nebo hráli poháry).

Leicester byl překvapení, ale hráli šíleně (viz. jejich dalších 5 kol v PL), Rangers to suverénně podcenili, protože jak by je přece mohl ohrozit klub z ČR (plus se ukázalo že skotská liga je preceňovaná, viz. čtyřka Glasgow od Sparty). Arsenal je 50:50, hrají různě zápas od zápasu, v PL nic moc, a v EL teď ukázali jak jsou vepředu marní. Už to dávno není Arsenal, který by budil přehnaný respekt. Slavie má oproti nim mnohem větší motivaci a to se projevilo. V téhle fázi by byl mnohem těžší sou

0 0
možnosti
MM

peř Villareal nebo Dinamo, protože si čtvrtfinále EL cení na stejné úrovni jako Slavie. Uvidíme s čím přijede Arsenal do Prahy, jestli bude chtít urvat EL nebo pro něj bude důležitější PL. Každopádně v dalším kole bude Villareal a to je těžký technický soupeř hrající v této fázi EL pravidelně, plus má faktor Emery (3x vítěz se Sevillou). Tam si myslim bude konečná.

0 0
možnosti
JK

Arsenal zjevně Slávii podcenil. Podruhé už to neudělá. Chudák Slávie!!;-D

0 0
možnosti