Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Nominace na baráž: Chybí jen Hübschman

Sport

  11:38
PRAHA - V nominaci české fotbalové reprezentace na listopadové zápasy baráže o postup na mistrovství Evropy s Černou Horou chybí z opor jen potrestaný záložník Tomáš Hübschman.

Michal Bílek foto: ČTK

Trenér Michal Bílek na dva klíčové duely povolal jednadvacet hráčů včetně Marka Matějovského, jenž se minule omluvil kvůli zranění. První utkání se bude hrát 11. listopadu v Praze na Letné, odveta je na programu o čtyři dny později v Podgorici.

ČTĚTE TAKÉ:

Bílkovi budou kvůli disciplinárním trestům za vyloučení v závěru kvalifikace chybět defenzivní hráči Tomáš Hübschman a Roman Hubník. Kouč proto podle médií oslovil Tomáše Ujfalušiho a Jiřího Jarošíka, oba však návrat do reprezentace odmítli.

Černohorci nominovali tým v pondělí, trenér Branko Brnovič má k dispozici všechny opory z dosavadního průběhu kvalifikace. Stabilní členy kádru doplnil záložník Branko Boškovič, který se do týmu vrací po roční přestávce.

NOMINACE NA BARÁŽ

Brankáři: Petr Čech (Chelsea) 86/0, Jaroslav Drobný (Hamburk) 5/0, Jan Laštůvka (Dněpropetrovsk) 1/0

Obránci: Zdeněk Pospěch (Mohuč) 29/2, Jan Rajnoch (Ankaragücü) 15/0, Tomáš Sivok (Besiktas) 21/2, Theodor Gebre Selassie (Liberec) 5/0, Roman Hubník (Hertha Berlín) 19/2, Daniel Pudil (Genk) 21/2, Michal Kadlec (Leverkusen) 30/7

Záložníci: Petr Jiráček (Plzeň) 3/0, Tomáš Rosický (Arsenal) 83/20, Daniel Kolář (Plzeň) 6/1, Jaroslav Plašil (Bordeaux) 67/6, Marek Matějovský (Sparta) 15/1, Jan Rezek (Famagusta) 9/3, Václav Pilař (Plzeň) 4/0, Milan Petržela (Plzeň) 8/0

Útočníci: Milan Baroš (Galatasaray) 85/39, David Lafata (Jablonec), 14/2 Tomáš Pekhart (Norimberk) 6/0

Autoři: ,

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!