Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Sport

Obránce Watfordu v šoku: ‚Mám koronavirus, přitom jsem skoro nevycházel z domu‘

Mariappa netuší, kde se mohl nakazit foto: watfordfc.com

Londýn - Fotbalistu Watfordu Adriana Mariappu šokovalo, když zjistil, že měl pozitivní test na koronavirus. Třiatřicetiletý jamajský reprezentant prý striktně dodržoval všechna vládní nařízení a téměř nevycházel z domu.
  11:42

Prozradil ho účes. Fotbalista už potřetí porušil karanténu, domů si měl pozvat barbera

První vlna testování v anglické Premier League odhalila šest nakažených koronavirem ve třech různých klubech, z Watfordu měli vedle Mariappy pozitivní test ještě dva nejmenovaní členové realizačního týmu.

„Od chvíle, kdy jsem v úterý dostal pozitivní výsledek testu, drbu si hlavu nad tím, kde jsem mohl koronavirus chytit,“ řekl Mariappa listu The Telegraph.

Organizátoři po zápase uklízejí stadion
Fotbalisté předposledního Watfordu v anglické lize uštědřili první porážku...

„Bylo to obrovské překvapení, protože jsem prakticky neopouštěl dům, mimo pár cvičení a několika procházek s dětmi. Byl jsem hlavně doma a udržoval se ve formě,“ doplnil obránce Watfordu.

Nepociťoval na sobě žádné příznaky nemoci covid-19. „Je docela strašidelné, že se cítíte naprosto skvěle, jste doma a stejně ten virus dostanete. Žiju kliný život, žádné party a podobně, takže opravdu nevím. Jako většina lidí jsem si nechal vozit potraviny domů, moje partnerka byla párkrát v supermarketu,“ uvedl Mariappa.

Nyní ho čeká týdenní karanténa v souladu s předpisy soutěže. „Cítím se plný sil, pravděpodobně proto, že jsem na sobě opravdu tvrdě pracoval. Dodržoval jsem individuální program a neměl pocit, že by mi docházel dech,“ konstatoval rodák z Londýna.

Anglická liga je kvůli pandemii koronaviru přerušena od 13. března. Od úterý mohou mužstva trénovat v malých skupinách. Pokud se bude situace v zemi vyvíjet příznivě, elitní sportovní soutěže se budou moci znovu rozběhnout bez diváků 1. června. Premier League doufá v restart 12. června.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!