Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

28.
První větší závar v pokutovém území Slavie. Pavel Bucha vyslal od rohového praporku do šestnáctky domácích povedený ostrý míč, jeho spoluhráči se však nedostali k tvrdšímu zakončení a balon tak skončil v náruči brankáře Koláře.
27.
Žlutá karta
Žlutá karta - Plzeň. První napomenutí! Lukáš Hejda si v příštím kole nezahraje, po faulu na Stanislava Tecla vysloužil žluté napomenutí a stal se tak prvním potrestaným mužem v dnešním utkání.
23.
Nepovedený centr do pokutového území Slavie teď vykouzlil svou levou nohou Jan Kovařík. Míč z jeho kopačky ani zdaleka nemířil tam, kam by si Viktorián představoval.
24.
Důležité
Další velká šance Slavie! Lukáš Provod se dostal k odraženému míči a svou slabší pravou nohou mířil kousek nad branku Aleše Hrušky. Sešívaní však i nadále působí mnohem živěji a hlavně nebezpečněji.
20.
Viktoriáni zatím po prvních dvaceti minutách hledají recept na dobře hrající výběr Jindřicha Trpišovského. Jejich ofenzivní snažení zatím hatí nepřesná rozehrávka i nevýrazný střed hřiště.
16.
16.
Důležité
Obrovská šance pro Nicolae Stanciua! Stanislav Tecl využil dobré přihrávky od Vladimíra Coufala, obešel soupeře a předložil na šestnáctku úplně volnému Stanciuovi. Střela rumunského záložníka však skončila na holeni Radima Řezníka.
13.
Veškeré snažení hostů z Plzně zatím končí na skvělém napadání domácí Slavie. Pražané svého soupeře nutí k dlouhým nákopům, které zatím neslaví úspěch.
12.
Tvrdší zákrok teď předvedl Tomáš Holeš, jeho obětí se stal Aleš Čermák. Od hlavního arbitra přichází první výraznější varování, prozatím však bez žlutého napomenutí.
10.
Velmi vysoké tempo utkání zatím svědčí především Slavii, která je v úvodní desetiminutovce velmi nebezpečná. Další snažení Trpišovského souboru zhatila pozorná obrana v čele s Jakubem Brabcem.
8.
8.
Důležité
První velkou šanci tohoto utkání zahazuje Jan Bořil. Levý obránce Sešívaných zamířil tvrdou ranou pouze na tribunu a branku Aleše Hrušky tak ani zdaleka neohrozil.
6.
První standardní situace! Slávisté sehrálo nacvičený signál a centr Stanciua nakonec skončil rohovým kope. Snažení domácích tak pokračuje. Úvod dlouho očekávaného utkání se nese ve svižném tempu.
5.
Akrobatický zákrok Davida Limberského teď zhatil snažení domácích. Velmi zajímavý úvod utkání pokračuje i snažením Západočechů.
3.
Důležité
První zajímavý náznak větší příležitosti přišel po nebezpečné přihrávce za obranu Západočechů. Lukáš Masopust však na dobrý míč od svého jmenovce Provoda nedosáhl.
3.
2.
Ihned po úvodním hvizdu přichází první nedovolený zákrok. David Limberský si v souboji s Masopustem počínal až příliš tvrdě, čehož si všiml sudí Franěk.
1.
Utkání mezi dvěma hlavními aspiranty na ligový titul právě začalo! Úvodní výkop patří hostům z Plzně.
18:52
18:51

Nepřehlédněte

Branky: .

Úvodní sestavy:

Slavia: Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Holeš, Ševčík - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl.

Plzeň: Hruška - Řezník, Brabec, Hejda, Limberský - Kalvach, Bucha, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kovařík.