Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

37.
Plzeň stejně jako Slavia dokáže dobře reagovat na rozehrávku soupeře a snadno se tak občas dostává k míči. Ofenzivní snažení však záhy hatí nepřesný centr Řezníka.
35.
Rohový kop z kopačky Aleše Čermáka nenašel nikoho jiného než obránce Slavie, následné snažení hostí přišlo v niveč.
34.
  • Utkání nadstavbové části Fortuna ligy SK Slavia Praha vs. FC Victoria Plzeň.

    Utkání nadstavbové části Fortuna ligy SK Slavia Praha vs. FC Victoria Plzeň. / Autor: Michal SváčekMAFRA

33.
Ševčíkův rohový kop si málem našel Zimu. Těsně před slávistickým obráncem však zaúřadoval Lukáš Hejda.
32.
Standardní situace rozehraná na krátko? Dnes neúspěšná varianta. Slávisté se kombinací sice probojovali nakonec k rohovému kopu, efektivnější však mohl být centr z kopačky Stancia.
30.
Žlutá karta
Žlutá karta - Plzeň. Lukáš Kalvach si vysloužil žluté napomenutí poté, co sestřelil unikajícího Vladimíra Coufala.
27.
Zajímavé věci se dějí podél postranní čáry. Tam se začal rozcvičovat francouzský útočník Viktorie Jean-David Beauguel, který by mohl nahradit Chorého. Ten je totiž zralý na vyloučení.
26.
Z obehrávání plzeňské obrany nakonec nic nebylo, protože Aleš Čermák vystihl přihrávku Stanciua a následně byl při brejkové situaci nedovoleně zastaven.
24.
Třetí nedovolený zákrok během pár minut. Tomáš Chorý se dopustil dalšího faulu a už se činí i hostující kouč, který svého útočníka uklidňuje.
23.
Utkání začíná nabírat velmi zajímavé tempo. Hra se přelívá zleva doprava a do další zajímavé situace se dostává Slavia. Nicolae Stanciu se po chybě Pavla Buchy dostal k zakončení. Střela z jeho levé kopačky nenašla prostory brány.
20.
Lukáš Hejda byl teď trošku překvapený z toho, kolik se mu dostalo prostoru. Neměl komu přihrát a tak se z dvaceti metrů pokusil o střelu. Ta ovšem mířila daleko nad branku soupeře.
18.
Žlutá karta
Žlutá karta - Plzeň. Tomáš Chorý se zase ukázal. Po necelých 18. minutách utkání si vysloužil tvrdým atakem loktem osmou žlutou kartu v sezoně.
16.
Tempo hry začala udávat pražská Slavia, která je aktuálně více na míči a svého soupeře nepouští do hry. Stejně jako v posledním duelu je zatím mimo hru středová trojice Plzně.
14.
V dobré pozici se ocitl Nicolae Stanciu. Rumunský záložník však promáchl míč, který nasměřoval před vápno Plzně Vladimír Coufal.
13.
Hra se začíná vyrovnávat. Herní tvář Západočechů zatím symbolizují dlouhé nákopy na Tomáše Chorého.
11.
Vytvářejí sice skvělou atmosféru, ale pár minut se kvůli nim nehraje. Fanoušci Slavie teď dýmem pozastavili duel.
10.
Důležité
Masopust spálil obrovskou šanci! První genialita z kopačky Nica Stancia vybídla ke skórování Lukáše Masopusta, ten se však na malém vápně mýlil a branku soupeře přestřelil.
8.
Atmosféra v Edenu by se dala krájet. Přestože se do hlediště dostalo přibližně 4000 fanoušků, zatím působí více než skvěle.
7.
Zajímavou akci měl na svědomí Stanislav Tecl, který se hnal směrem k brance Aleše Hrušky. Správný moment však prováhal a nabídl prostor Radimu Řezníkovi, který mu míč sebral.
6.
Do pokutového území Slavie se snášel pěkný centr z volného přímého kopu Aleše Čermáka. Nejlépe postaveným mužem se však stal David Zima a ohrožení tak odvrátil.

Nepřehlédněte

Branky: .

Úvodní sestavy:

Slavia: Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Traoré, Ševčík - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl.

Plzeň: Hruška - Řezník, Brabec, Hejda, Limberský - Bucha, Čermák, Kalvach - Havel, Chorý, Kopic.