130 let
24.
David Limberský zlikvidoval nebezpečný centr Vindheima. Po následující chybě Krejčího se dostává dopředu Plzeň.
22.
Žlutá karta - Lukáš Kalvach. Plzeňský středopolař si vyšlápl na Bořka Dočkala. Sudí Berka to ocenil žlutým kartónkem.
21.
Utkání se aktuálně nachází ve velmi soubojovém rytmu. Jeden osobní střet střídá druhý.
17.
Fantastický zákrok sparťanského brankáře! Aleš Čermák se dostal k parádnímu pasu Limberského a z bezprostřední blízkosti ztroskotal. Vyznamenal sem Milan Heča.
14.
Velmi dobrá pasáž Sparty. Velkou šanci Benjamina Tetteha, který unikal po krásném pasu Kangy, zneškodnil stoper Hejda. Následující závar si už obrana hostí pohlídala.
12.
První větší příležitost Západočechů má na svědomí Jan Kovařík. Jeho střílený centr však zneškodnil pozorný Heča.
8.
Ve velké šanci se zničeho nic po centru Hancka zjevil Tettteh, ale sudí mu odpískal ruku. Z opakovaného záznamu to vypadalo, že se jednalo spíše o rameno.
7.
Další rohový kop z kopačky Aleše Čermáka nenašel spoluhráče. Tentokrát jej do bezpečí dostal brankář Heča.
5.
Fotbalisté Viktorky zahrávali rohový kop, ten však skončil na kopačce Costy. Sparťanský stoper nebezpeční zažehnal.
4.
První zajímavou akci mají na svědomí Západočeši. Do vápna domácích se nesl zajímavý centr. Na svědomí ho měl Kayamba.
3.
Úvod utkání se zatím nese ve znamení dlouhých nakopávaných míčů.
1.
Šlágr 25. kola Fortuna ligy právě začal!
19:51
To slovenský lodivod Západočechů řešil zapeklitou situaci na pravém křídle. Nakonec se však rozhodl pro rychlejší variantu. Na úkor Jana Kopice nastupuje Joel Kayamba.
19:47
Sparťané i půl hodiny před utkáním tají, zda na pravém kraji hřiště nastoupí Kanga či Dočkal. V generálce proti Žižkovu nastoupil na křídelní pozici Gabonec, celé utkání se však stahoval do středu hřiště. Nejvíce pravděpodobný je však fakt, že oba budou svoje pozice neustále měnit.
19:42
Sparťané se v důležitém souboji s plzeňskou Viktorkou budou muset obejít bez pětice zraněných. Mimo hru je Srdjan Plavšič, David Lischka, Semih Kaya, Martin Graiciar a Tal Ben Chaim. Na straně Západočechů chybí dva fotbalisté. K dispozici není Marko Alvir a Ubong Ekpai.
19:36
Šlágr 25. kola Fortuna ligy bude řídit jako hlavní sudí Ondřej Berka. Jeho asistenty budou pánové Nádvorník a Vlček.
19:34
Na druhé straně přichystal Adrián Guľa tuto základní jedenáctku: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha, Kalvach, Al. Čermák – Kayamba, Beauguel, J. Kovařík. Lavičku náhradníků tvoří: Sváček – J. Kopic, Hořava, Chorý, Mihálik, M. Havel, Pernica.
19:32
Pražská Sparta nastoupí do dnešního duelu v následující základní sestavě: Heča – Vindheim, Štetina, Costa, Hancko – L. Krejčí, Sáček – Dočkal (C), Kanga, Hložek – Tetteh. Na lavičce náhradníků má trenér Kotal připravené tyto hráče: Nita – Matěj Hanousek, M. Frýdek, Moberg Karlsson, Trávník, Karabec, Kozák.
17:02
Jak bude celý duel před prázdnými tribunami na Letné probíhat, můžete sledovat v naší podrobné online reportáži. Úvodní výkop je naplánován na 20:00.
17:02
To Letenští jsou na tom úplně opačně. Už delší dobu mají trable především v defenzivě a stále tak hledají ideální složení stoperského dua. Velmi pravděpodobný je start Lukáše Štetiny, který předváděl před nucenou pauzou dobré výkony a se Spartou navíc prodloužil smlouvu.