Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Slavia pod Beránkem porazila Slovácko, Plzeň bere jen bod za remízu

Slavia po 7 letech zvítězila v úvodním utkání první fotbalové ligy, pod novým koučem Miroslavem Beránkem porazila Slovácko 2:1. Úřadující vicemistři z Plzně vstoupili do nové sezony remízou 2:2 na hřišti Příbrami. Favorit sice dvakrát vedl po brankách Bakoše a Horvátha z penalty, ale bojovní domácí dokázali vždy odpovědět zásluhou Zápotočného a Řezníčka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

O. Schejbal

27. 7. 2014 11:02
Tragický výkon Slavie

až do 70. minuty. Kdyby nebyli střídáni Gecov s Dobrotkou, ani bych si nevšiml, že byli na hřišti. Ovšem zkušený trenér Beránek si se střídáním poradil bezvadně. To se nedá říci o trenéru Plzně. Tam nechybí jen zkušenost, tam toho chybí mnohem víc a jsem zvědav, jak dlouho ho budou v Plzni trpět.

0 0
možnosti
JF

26. 7. 2014 22:09
Plzeň už v minulém ročníku hodně naznačila

že kráčí do zapomnění. Odchodem trenéra, kterého lze jen stěží nahradit, přišel Uhrin jr., aby družstvo překopal k obrazu svému a vrátil ho tak zpátky o několik roků. Dívat se na hráče, kteří neumí obejít alespoň jednoho protihráče, nenanučili se trefit bránu alepoň z penalty, kteří si nahrávají převážně do strany a na brankáře bez tahu na bránu, je hodně tristní pohled. Tím více zvýrazňují značný rozdíl mezi nimi a Spartou.

0 0
možnosti