Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Plzeň Vrbu do reprezentace uvolnit nechce: Budeme nepřáteli státu

Pro předsedu fotbalové asociace Miroslavu Peltu to může být hodně těžká práce. Plzeň naznačila, že Pavla Vrbu, vysněného Peltova kandidáta pro národního mužstvo, pustit nehodlá. "Jsme připraveni na to, že budeme nepřáteli českého fotbalu a možná i státu," poznamenal Adolf Šádek, generální manažer Viktorie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

17. 10. 2013 22:27
Ty doby kdy byla reprezentace v čemkoliv nade vše

jak pro sportovce, tak i trenéry, je v nenávratnu. Peníze přebijí úplně všechno. Stát nepodporuje sám téměř nic a když, tak jde zejména o nestoudné protekce a známosti. Úplně nejhůře se chová k dětem a mládeži. Nejen že nijak nepodporuje jejich zájmové pohybové vyžití, jako nejefektivnější formu prevence kriminality, ale ještě se na dětských výchovných projektech nestoudně přiživuje, zařadil je do vyšší DPH a prodává jim za zlodějské nájemné státní zařízení. Není výjimkou poplatek 500 Kč za hodinu ve školních tělocvičnách v odpoledních hodinách. Jak má potom někoho zajímat nějaká reprezentace nebo výchova mládeže k patriotismu?!

0 0
možnosti
MU

18. 10. 2013 11:47
Re: Ty doby kdy byla reprezentace v čemkoliv nade vše

Zástupci sportovců si sami vytunelovali Sazku. Za pár milionů odměny zničili slepici která nesla zlatá vejce. Nevím proč by jim měl stát dávat víc. To, že se platí peníze ve školních tělocvičnách, tak to záleží na krajích a ne na vládě.

0 0
možnosti
SC

S. Cesky

17. 10. 2013 16:32
proč měnit Pešiceho,když vyhrává?

Najednou to šlo i bez hvězd..

0 0
možnosti
MU

17. 10. 2013 15:53
Nechce?

Teď Plzeň prohraje né 3-0 jak Vrba ukazuje, ale 2krát 6-0 a bude volný.

0 0
možnosti