Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Přenos ze Slavie půjde jen do Anglie

Zajít do sportbaru s dostatečně kvalitním satelitem nebo vyrazit do Anglie a pustit si televizi tam. To jsou momentálně jediné možnosti pro fanoušky, kteří chtějí vidět čtvrteční zápas fotbalistů Slavie proti Aston Ville v Poháru UEFA a nevlastní vstupenku do již vyprodaného Edenu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jirka

3. 11. 2008 9:40
Naděje umírá poslední

Jenom bych rád upozornil, že hráči Slávie za to nemůžou. Podle mě to vedení Slavie prostě zkouší a ve středu to prodá, vždyť je to reklama klubu. A od příštího ročníku bude ceny za přenosy určovat UEFA. Zaplať pánbůh.

0 0
možnosti

Vilém

2. 11. 2008 15:45
Peníze na prvním místě

Hanba a hnůj! Nic hezčího a slušnýho na adresu Slavie, těch kteří rozhodují o penězích za vysílací práva, nemohu napsat. Peníze všem zaslepují mozek a rozum.Nikomu už nejde o národní prestiž, sounáležitost a hrdost.Proč by se měli dívat mimoprážští na fotbal. Ti nás nezajímají.Ať se dívá jen ten kdo platí nejvíc.Jsem zhnusen z jednání zainteresovaných "Slávistů" a přestává mě tím celá Slávka zajímat.Nikdy mě tento tým nepřirostl k srdci,ale letos jsem byl nucen sebekriticky přiznat,že asi nejsou tak špatní,myslím všichni,co se kolem klubu motají.Ale tato causa mě opět utvrdila v tom,že je stále ve Slávii něco nezdravého, špinavého a hnusného. Milá Slávie,ač jsem to neměl nikdy v úmyslu,tak ti přeji,aby se diváci na tebe do budoucna vykašlali,tak jako ty kašleš na ně v současné době.Nepřeji tím ani dobrý výsledek....Pro pár špinavých zlaťáků...., pro falešnou slávuRv

0 0
možnosti

tony

2. 11. 2008 13:18
tony

za komoušů šlo všechno, sise 5 min před koncem to ustřihli, jako nedávno vojenskou přehlídku,ale aspon jsme něco viděli. T

0 0
možnosti

Gott

2. 11. 2008 8:36
Naprosto vedení

Slavie rozumím a schvaluji.Fotbalový klub Slavia či Sparta nebo Arsenal ,jsou totiž "sportovní" fabriky stejně jako Škoda auto.Pokud cítí,že poptávka a její aktuální cena na trhu je vyšší,tak chtějí samozřejmě víc a pokud jejich cenu zakazník či společnost,akceptuje tak proč né.Existuje nabídka a poptávka.A těch 300tis. co nabídla čt je fakt výsměch.Je mi jedno,jestli Slavia či Sparta vyhrají nějaké utkání,ale kšeft je kšeft.Lidi taky chodí do zaměstnání jen kvůli penězům a ne z nudy.:-D

0 0
možnosti

Fanoušek

2. 11. 2008 8:19
přenos

(Y)

0 0
možnosti

marcelina

1. 11. 2008 21:46
To je celá Slavie!

Sparťanům jde o fanoušky ,ale Slavie chce jen vytřískat prachy a nějací fanoušci? Ti ji jsou ukradený.

0 0
možnosti

BH

2. 11. 2008 15:42
Re: To je celá Slavie!

V tom, co píšete, lze kus pravdy najít... Lámal jsem si s tím hlavu, ale vy jste onen pověstný hřebíček na hlavičku trefil...

Spartě jde asi opravdu o fanoušky, hlavně asi o tzv. "tvrdé jádro"...

Nedovedu si totiž nedovedu vysvětlit angažmá psychopata Řepky jinak,  snahou o výběr hráče na podobné intelektuální a společenské úrovni jakou má oni zmínění.... Inu, takto se mohou s klubem ztotožnit, neníliž pravda ?

0 0
možnosti

Miroslav Novotný

1. 11. 2008 19:06
televizní přenos

Vážená Slavie.

Jako dlouhodobý fanda klubu, je mi líto, že klub se ke svým fanouškům, kteří jsou dále od Prahy a nemají možnost návštěvy ani ligového utkání, chová naprosto macešsky.

Nechci být sprostý, ale musím říci, že naprosto nemyslí na zadní kolečka.

Víte, že tím ztrácíte moc fanoušků Slavie a to to vím jenom z mého okolí.

Zamyslete se nad sebou, aby jste se nechovali / bohužel už to tak je / jako naše představitele.

0 0
možnosti

Hustoles

1. 11. 2008 18:40
Nemůžu si pomoct

Rozumím, že bezdomky chtěj za přenos co nejvíc... Ale. 1.Stadion vyprodanej, tzn.že pár stovek či tisíc jejich fandů jinde ten zápas určo nemá šanci vidět jinak, než případně v TV. 2. Sponzoři pochopitelně do jednání nevstupujou, ale proč platěj vůbec nějaký prachy za místo na dresech a stadionu? Snad aby byli vidět, tzn.aby byli hlavně v bedně. Jestli je tohle Travelům, Fortunám, a spol.jedno, pak tomu nerozumim. ?

0 0
možnosti

malčik

1. 11. 2008 18:33
děs..!

to už nemá obdobu!já věrný slvista i člen fanklubu,jsem velice zaražen!co požadejem za ten přenos!prostě děs..!Rv

0 0
možnosti

Arnie

1. 11. 2008 17:32
Zloději

Kdo se vzpouzí čt,ten se spálí.Jsou to bohové co žijí na účet jiných.Poplatky určitě zase zvýší,z cizího krev neteče.

Rv>-

0 0
možnosti

karel

1. 11. 2008 20:45
Re: Zloději

Kvůli "fotbalovým zlodějům" ze Slavie se nikdo "nepodělá", natož kvůli nějakému fotbalu. Stačí mi, že musím jako daňový poplatník nést náklady za zásahy policie proti "fotbalovým" přiblblíkům ! Ať si to platí "chudé" fotbalové kluby, peněz mají dost, viz platby za hráče ! Jinak s názorem na ČT "téměř" souhlasím ! Já naopak nechápu, proč mě stále otravují s nějakou rodinou Kočkovou na všech kanálech a dalšími stupidními pořady ?! Jediný kanál, který za něco stojí je ČT2. Přiblblých pořadů placených koncesionáři je spousta !

0 0
možnosti