Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sparta se nepoučila. Kolem nechtěného Hušbauera může vyrůst mistrovský tým

Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky. Jako by tohle pořekadlo ve Spartě neznali, už mají nakročeno do podobné šlamastiky, jakou si natropili před osmi lety. Právě tehdy letenský trenér a vedení klubu usoudili, že místní odchovanec Pavel Horváth už nemá Spartě co dát a prodali ho do Plzně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

23. 12. 2015 9:55

Mnoho povyku pro nic. Náš fotbal je trvale černou dírou na peníze a přináší je samá rozčarování sponzorům i skutečným fanouškům. Nemáme dlouhé roky žádné hráče na mezinárodní úrovni a tomu odpovídá naše postavení ve světovém měřítku. Fotbal ovládli tuneláři a mafiáni a jeden z nich dokonce svaz řídí. Místo skutečných a slušných fanoušků plodí tento fotbal chuligány a kriminálníky, kteří chodí na stadiony ničit zařízení. Platíme miliony za policii, místo aby si pořádek za své peníze platily kluby. Tento rádoby sport už měl být dávno zákonem zakázaný. Nemá žádný společenský přínos. Je jen velice drahou přítěží.

0 0
možnosti
VP

V. Getz

18. 12. 2015 12:10

Hm,možná byste měla radeji psát scifi. Hušbauer není Horváth a nikdy nebude.

0 0
možnosti
JL

J. Ladronka

18. 12. 2015 12:46

A jak to víte? Tenkrát Horváth byl pro Spartu nikdo a vzpomeňte na sprosťárny sparťanských fanoušků vůči němu. Možná, že jste chytrý jak sparťanské vedení, možná máte pravdu. Teď to ale neví nikdo, ani vy, ani já.

0 0
možnosti