Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Přijdou změny, slíbil Chovanec

Po sérii selhání začala ve fotbalové Spartě práce na nápravě její uvadající síly. Včera dopoledne poprvé vstoupil do kabiny dosavadní generální sportovní manažer Jozef Chovanec jako hlavní kouč. Minul se v ní s Vítězslavem Lavičkou, který se do ní přišel rozloučit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jelínek

9. 10. 2008 21:02
Chyba je plně na straně Křetinského

Křetinský je chabý manažer a když k tomu připočteme jeho osobní vlastnosti,tak ztoho vyjde "bankrot".Chovanec zase není ten pravý trener,což ukázal už v Příbrami a nakonec i v národáku.Řešení vidím asi toto: vyhoďte Křetinského a uvidíte,jak to najednou půjde.

0 0
možnosti

ateista

9. 10. 2008 18:42
jako první

by se měl omluvit fanouškům Chovanec a odejít. Za ním pak hned celé vedení Sparty včetně vedení svazu, které ze Sparty již léta pomocí různých výhod dělá "super manšaft", na který však Sparta psychicky a ani morálně již dávno nemá. Od toho se odvíjí i ty výysledky. Prostě protěžovaný mašaft již od dob Chvalovského. Jen třeba Strahovská tréninková hřistě na Spartakiádním stadionu + další zázemí tam za symbolickou 1,- Kč pronájmu ročně. A další výhody. I rozhodčí v tom jeli.

0 0
možnosti

Xaver

9. 10. 2008 18:16
Ten toho nakecal,

ale ještě nic nedokázal. jeho velkohubost představuje typickýho rumuna. Zatím skutek utek. V derby vyhrajeme, nepřipouštěl žadnou jinou variantu a dostali po zásluze dardu! Je to slizoun...................;-D 

0 0
možnosti

sparťan

9. 10. 2008 16:45
Sparta, Sparta,

Nejlepší agitace je osobní příklad, pane Chovanče. Proto bych od Vás uvítal zásadní sebezměnu.

0 0
možnosti

MOD

9. 10. 2008 15:37
smrdí to od hlavy

Pokud rozhoduje o fotbale  někdo, kdo chodí okolo hřistě jen s kalkulačkou, tak

se nikdy nedopočítá dobrých výsledků. A pokud ten klub k tomu navíc vlastní, tak už vůbec ne.

0 0
možnosti