Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Přísná penalta? Plzeň platila nováčkovskou daň

Cítili křivdu a těžko se jim divit. Nejspornějším okamžikem se při vystoupení fotbalistů Plzně na hřišti AC Milán stala odpískaná penalta po nastřelené ruce obránce Mariána Čišovského. Do 53. minuty nebylo vůbec jasné, jestli vyrovnaný zápas v Lize mistrů skončí vítězstvím favorita. Až potom se začal naplňovat očekávaný scénář a domácí tým si plný bodový zisk uhlídal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Vargulič

30. 9. 2011 13:59
Připomíná..

mi to situaci v krasobruslení či skoku na lyžích, kdy bodoví rozhodčí - je jich více - lépe "platí" těm známějším..Z toho jediná cesta - stát se známým a úspěšným mužstvem..Nelehký úkol..

0 0
možnosti

m. kozák

30. 9. 2011 13:07
Co ten Henn pískal

určitě ne fotbal. Penalta byla písknuta dobře. Kdyby čišovky nezareagoval instiktivně, tak ho ibrahimovič obešel a byl by v jasné šanci. ta ruka to zastavila. Henne to chce take myslet a hrát fotbal a ne tupě fanouškovat. 

0 0
možnosti

J. Tetenka

30. 9. 2011 12:24
ZAJÍMALO BY MĚ CO PAN

 Jiří Kureš, šéf pravidlové komise z ČR udělal proto, aby se pravidlo o ruce řešilo, jaké návrhy a podněty na UEFA podal on sám nebo jeho kolegové. Já osobně jsem za jakákoli ruka pentle, bez možnosti výkladu rozhodčího, tuto připomínku jsem také za sebe, jako názor diváka na UEFA poslal

0 0
možnosti