Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Real získal za Diarru dalšího Diarru

Francouzský fotbalový reprezentant Lassana Diarra se stal hráčem Realu Madrid, s nímž podepsal smlouvu do roku 2013. Španělský velkoklub zaplatí Portsmouthu za třiadvacetiletého záložníka podle odhadů britských médií až 20 milionů liber (567 milionů korun).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Go

23. 12. 2008 5:46
Co LN nepisou :)

Ze holt, nekde krize je, nekde neni.

Jak si ale dnes zacinaji jak obyc lide, tak ekonomove svimat a i obcas utrousit par poznamek  : Silene preplaceni sportovci-profi, zpevaci, herci, vyssi  manazeri , pravnici, doktori.   Vekslaci jsou dnes podnikatele. Uspesni. Jasne. Ale, vse  jaksi na dluh. A vse, i priblble reklamy - zaplati ti, co maji nejmene. Protoze maji smulu - je jich nejvice a i v zemi jako je USA budou houfne pribyvat.

Ze se nekteri ti povedeni  Zelezni  a Stehlikove a dalsi tunelari, vcetne Masinky alespon trochu nestydi. No a  potom se tady ti dnesni moderni  pravicovi utrapravicaci divi, ze hlasy ziskavaji, cim dal vice, komacove. Jako by se tu pomalu  nabizielo vyreseni, proc lumpove z ODS-zlodeji a byvali rudosi by  tak usilovne bojuji za rozpusteni KCS ci KSC   :):):)  Zejo  :):):) A  nekteri moulove si tady si tu na te strune leci nejake sve mindraky a jeste k tomu v pracovni   :):):)

0 0
možnosti

Hery

23. 12. 2008 0:27
Čmoudi

Dají za čmouda tolik peněz.Mohli by jsme jim jako republika nabídnout čmoudů kolik se jim zachce a ještě zadarmo!

0 0
možnosti