Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

REJŽEK: Komu říkáš debile, ty debile?

Závěr fotbalového mistrovství světa budu sledovat deníčkovými glosami, což učiním velmi rád, protože leckdo zapomněl, že jsem v dávných časech začínal novinářskou dráhu psaním právě o kopané. Nečekejte však žádné pokusy o odborné úvahy, nejsem Josef Csaplár. Zajímají mě spíš perličky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

27. 6. 2014 14:12
Rejžek

Brouk Pytlk, který má ke všemu "geniální " komentář. Nekompromisní kritik, naprosto ale netvořivý člověk.

0 0
možnosti

J. Gogo

26. 6. 2014 12:12
Není to ten Rejžek,

který od krmení dětí v mateřince ovládá všechno až po nukleární fyziku?

0 0
možnosti

26. 6. 2014 12:44
Re: Není to ten Rejžek,

Máte nějakou věcnou námitku k textu, nebo jen nemáte rád Rejžka?

0 0
možnosti

26. 6. 2014 11:36
Dva volové na hřišti

Starší fotbaloví fanoušci si jistě pamatují rozhodčího Nikla, který pískával i I. ligu. Jednou nám řídil utkání I.B třídy a spoluhráč ho po nějakém neodpískaném zákroku počastoval "to nebyl faul, vole?" Nikl k němu přiběhl a s nadhledem mu odvětil: "já jsem vůl, ty jsi vůl a dva volové na hřišti být nemůžou, tak mazej ven!" Na tohle do smrti nezapomenu a na pana Nikla taky ne.

0 0
možnosti

26. 6. 2014 13:30
Re: Dva volové na hřišti

... byl jsem i svědkem situace, kdy si hráč sám pro sebe vynadal "já jsem vůl", zřejmě špatně slyšící rozhodčí, který si to vztáhl sám na sebe neváhal a tu červenou vytáhl, nic nedbal ani na fakt, že i fanoušci druhého týmu potvrdili, že ta nadávka nešla jeho směrem ... prostě už ji držel v ruce a na hřišti je rozhodčí pánem :)

0 0
možnosti

26. 6. 2014 11:25
V nadpise svého diskusního příspěvku..

jsem použil slovo, jež máte dvakrát v titulku své glosy..Ovšem pokračoval jsem tak, že vás tak neoznačím, jelikož čtu vaše glosy a sloupky docela rád..Musel jsem to tady přeformulovat, aby to snad sem prošlo..Snad..

0 0
možnosti

26. 6. 2014 11:19
Nejlepší na fotbale jsou hérečky

co na lehké klepnutí od soupeře reagují figurou "rolujíci zastřelený zajíc". Ta bolest, to utrpení, procítěné prohnutí celého těla, výkřik umírající křepelky, pak roluji po hřišti ještě deset metrů, vyrvou trsy z trávníku, válí se pět minut po zemi, přiběhne doktor, masér, jejich mamka a taťka, loučí se dramatickým pláčem a řvou si vlasy z hlavy, kolegové s ůtrplnými pohledy stojí uctivě opodál, plivou na nepřítele co zabil jejich věrného druha... A pak mrtvola hérečky vyskočí, zapomene aspoň kulhat a jde se dál hrát. UBOŽÁCI!!! To už je lepší balet!

0 0
možnosti