130 let

Diskuze

Řepka urážel fandy zdviženým prostředníčkem

Kapitán Sparty má na krku týden před derby další problém. V sobotním duelu 22. kola mezi Jabloncem a letenským celkem, který domácí vyhráli 2:1, si neodpustil "blikanec" při poločasovém odchodu do kabin. Před zraky hlavního sudího Romana Hrubeše počastoval fanoušky nejprve levou rukou a následně pravou vulgárním gestem se zdviženým prostředníčkem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SJ

S. Jan

4. 4. 2011 13:52
???

Zatím sem nepoznal většího -I D I O T A -v Československé a České kopané prostě nemám slov -a vracet mu to gesto NÉÉÉ stačí bučet na VOLA jakmile se objeví na hrací ploše  . . .

0 0
možnosti
VK

V. Kolman

4. 4. 2011 10:42
AŽ DO DOBY, KDY PAN TOPOLÁNEK...

...ukázal vytrčený prostředník panu Kalouskovi, jsem netušil, že nějaké takové "neslušné" gesto vůbec existuje :-)).

      Zkusím se podívat do Wikipedie, jestli tam o původu a místu vzniku tohoto gesta něco zjistím.

      Prozatím doporučuji - vracet to panu Řepkovi podobným způsobem. Pokud vytrčí ukazovák, učinit směrem k němu to samé a navíc to podle nálady podbarvit luzným zvukem vuvuzel, pískotem a pod.

0 0
možnosti

P. Šebesta

4. 4. 2011 11:22
Re: AŽ DO DOBY, KDY PAN TOPOLÁNEK...

O fotbalu sice vím pendrek, ale (pokud se nepletu), tak gesto by mělo být původem od anglických lučíštníků, kteří zvedali prsty dva (ukazováček a prostředníček) Francouzům poté, co se Angličanům  podařilo rozstřílet francouzské vojsko u Kresčaku. Britové toto gesto používají dodnes, middlefinger vidím jako jeho mutaci:o).

0 0
možnosti