Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Reprezentace je v krizi. Bílek by měl odstoupit

Když čeští fotbalisté nastupovali k přátelskému utkání s Norskem, jistě i oni samotní neočekávali ostudnou porážku 0:3. Reprezentace potřebuje co nejrychleji změnu. Středeční výkon týmu, který čeká už za tři týdny klíčový duel kvalifikace proti Skotsku, byl totiž zoufalý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

V. Prokeš

12. 8. 2011 8:34
Nejde ve fotbale ČR maďarskou cestou?

Pravdou sice je, že trenér se na neúspěších nopodílí jenom sám, že jsou to i hráči, jejichž výkon, nejen nyní v  Norsku, byl katastrofální, ale od Bílka odborníci i  fanoušci fotbalu očekávali, že vybere a zkloubí národní mužstvo a to se mu za více než dva roky nepodařilo. Mužstvo nemá naprosto žádnou koncepci, po hřišti pobíhá 11 hráčů bez myšlenky i vzájemné spolupráce. Pravdou rovněž je, že v českém fotbalu je už nějaké roky velká krize, což se určitě projevilo i na národním mužstvu, nebo jsme se možná až moc nabažili, někdy trochu, náhodnými úspěchy, které ČR vynesly na špici Evropy i světa. Ten kdo sleduje fotbal musí vědět, jak dopadlo na př. Maďarsko, které v padesátých i šedesátách patřilo ve fotbale ke špičce světa, pak byla obrovská krizre, ze které se Maďaři dodnes nevzpamatovali a dnes patří mezi fotbalové trpaslíky.  Mám obavu, jestli ČR nesměřuje ve fotbale stejnou cestou. To, že máme nyní dílčí úspěchy u mládeže, je věc jen náhodná, neboť do nároďáku už byli zařazeni i ti úspěšní mládežníci (na př. Necid) a nic se na výkonech nezměnilo.

0 0
možnosti
JV

J. Vargulič

11. 8. 2011 14:04
Zpátky do..

vajíčka by se měl asi vrátit bílek, ale je docela pravděpodobné, že trenér, který by ho nahradil a jenž by zřejmě byl vybrán z těch, co mají kredit, by jej docela brzy ztratil..Krize reprezentace nespočívá jen ve špatném výběru trenéra (kdysi byl vynikajícím hráčem s báječnou kopací technikou), ale v momentálně nízké kvalitě našeho fotbalu..Úspěchy "19" a "21" to je jiná kapitola..

0 0
možnosti
RB

R. Buršík

11. 8. 2011 13:41
nemá výsledky

ale o to má většá výdrž

0 0
možnosti
JO

J. Orlík

11. 8. 2011 13:59
Re: nemá výsledky

Tak nyní jste mě fakt pobavil. Málem jsem na sebe vylil mé kvalitní espresso. :o)))

0 0
možnosti
JK

J. Kos

11. 8. 2011 13:12
Jak dlouho je již český fotbal v krizi ??

0 0
možnosti
OP

O. Pola

11. 8. 2011 13:22
Re: Jak dlouho je již český fotbal v krizi ??

jedna se opravdu o krizi? treba to je standard a uspechy jsou jen takove vykyvy

0 0
možnosti
JO

J. Orlík

11. 8. 2011 12:20
O panu Hřebíkovi jsem tvrdil vždy,

že by se na funkci trenéra hlavního mančaftu hodil. To, co předvádí náš tým delší dobu, to je naprosté zoufalství. Chybí nám špílmachr, Rosický hraje prd, bez Dina je třetinový, nemá žádný zápal do hry, stejně, jako většina ostatních. A pokud někdo zápal má, tak je technicky totálně out. Mám za to, že kluci na hřišti, které vidím z okna denně prohánět mičudu, by je s míčem obešli velmi snadno. Když vidím ta naše kopyta, jak si musí každý míč přesně připravit na tu svou nohu, jinak nevystřelí, jak obcházejí míč, aby se k němu dostali, jak potřebují, nějaké finty s míčem vůbec žádné, to je hnus. A hlavně se vůbec nestřílí. Až do kuchyně se nikdy nedostaneme a že by někdo kvalitně vystřelil z poza vápna, to jsem už taky kua dlouho neviděl. Ale vyklusávat na tréninku s úsměvem na rtech, to jim jde ohromně. Kdyby to byli chlapi jen z naší ligy, tak bych stav pochopil, protože naše liga je totální ubohost, o čemž svědčí jediné-návštěvnost, ale že jsou tam chlapi z evropských mančaftů, tak ty výkony nejsem štont pochopi a příjmout už vůbec ne. Hlavně, že každý bere miliony v €. Pakáž jakási.

0 0
možnosti
OP

O. Pola

11. 8. 2011 12:59
Re: O panu Hřebíkovi jsem tvrdil vždy,

dyt je to jen fotbal, a miliony éček tam bere jen málo hráčů, to že hrají třetí housle v německu znamená jen to,že berou víc než tady v lize. Já jsem byl v šoku, když Slavia neměla na výplaty a hráči bečeli,že jim dluží pres 200 000 za pul roku, sem myslel,ze i v lize jsou pomery daleko lepci

0 0
možnosti
JM

J. Mesner

11. 8. 2011 12:13
Bílkovina

Řekněme se o na rovinu, Bílek asi není optimální trenér pro reprezentaci jak osobností tak i jako trenér. Nicméně, povolal to nejlepší co jde a snaží budovat nový tým z mladších hráčů. To že tým nefunguje a hráči nezpracují přihrávku apod. to není jeho vina. Nicméně chybí mi v jeho osobnosti mnoho věcí ovšem ty neměl ani Rada ani Straka, pouze Brückner.

Bílek by měl odejít, ale napište mi někdo někoho reálného jako nástupce. REÁLNÉHO!

0 0
možnosti