Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Reprezentanti se porvali

Sport

  23:28
PRAHA - Čtveřice českých fotbalových reprezentantů měla v noci na dnešek podle internetového vydání deníku Blesk potyčku v centru Prahy. Milan Baroš, Tomáš Ujfaluši, Radoslav Kováč a Martin Fenin prý byla napadena v baru Kozička, což si nenechala líbit. Fenin dnes informace o incidentu potvrdil.

Hlavní aktér noční bitky, Martin Fenin (vpravo). foto: ČTK

"Nad ránem jsem se dostal do potyčky s jedním z návštěvníků baru, kde jsme společně s kamarády trávili volný večer. Jeden z kamarádů byl napaden a já jsem se rozhodl se ho zastat. Následná rvačka ale skončila bez vážných následků," uvedl útočník Eintrachtu Frankfurt v prohlášení, které  poskytla manažerská agentura
Sport Invest. Rvačka však až tak bez následků nebyla a dokonce při ní tekla krev. Fenin byl prý během potyčky velmi aktivní  a proto se také hodlá za svůj čin omluvit.

Nejedná se o první skandál českých  reprezentantů, pro které skončil v neděli 15. června po prohře s Tureckem evropský šampionát už v základní skupině. Loni v březnu byli fotbalisté přistiženi v hotelovém pokoji po kvalifikačním utkání s Německem, jak zapíjejí porážku za účasti cizích dívek. Podle informací bulvárních listů šlo o prostitutky, což hráči popřeli.

Autor: