Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Ronaldo mu kolenem zlomil nos a způsobil otřes mozku. ‚Dostal mě naplno,‘ smutní gólman

Sport

  16:30
verona - Cristiano Ronaldo se sice při soutěžním debutu za Juventus Turín gólově neprosadil, přesto se portugalská hvězda v utkání s Chievem Verona hodně zviditelnila. Po souboji s Ronaldem se totiž zranil brankář Stefano Sorrentino a musel střídat.

Cristiano Ronaldo při svém prvním zápase v dresu Juventusu Turín. foto: Reuters

Juventus při Ronaldově debutu zvítězil, Portugalec se střelecky neprosadil

Jeho náhradník Andrea Seculin v nastavení inkasoval, což Juventusu vyneslo výhru 3:2.

Ronaldo v utkání sváděl se Sorrentinem souboje, které vyhrával devětatřicetiletý gólman. 

V závěru zápasu si Ronaldo nabíhal na přední tyč na přihrávku, pod nohy mu skočil Sorrentino a dostal od hvězdného útočníka ránu kolenem do hlasy. Juventus sice z akce dal gól, který ale sudí po konzultaci s videem neuznal.

Mezitím ale museli spoluhráči probouzet bezvládně ležícího Sorrentina z bezvědomí. Brankář musel opustit hřiště a odjet do nemocnice na vyšetření. 

To ukázalo zlomeninu nosu, poranění ramena a lehký otřes mozku. „Po nezbytném pozorování byl propuštěn z nemocnice,“ uvedl klub v prohlášení.

„Jsme fantastická parta a byli jsme blízko k úspěchu, zatímco CR7 (Ronaldo) byl také blízko, ale dostal mě naplno. Díky všem za podporu,“ napsal Sorrentino na sociální síti.

VIDEO: Zranění Sorrentina se událo v čase 11:00

Autor:

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...