Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Ronaldo se odkulhal z tréninku

Sport

  16:00
NEUCHATEL - Ronaldův první trénink ve Švýcarsku skončil zaledovaným kotníkem.

Cristiano Ronaldo při tréninku na stadiónu v Neuchatelu foto: ČTK

Fotbalisté Portugalska mají za sebou první lehký trénink po nočním příjezdu do Neuchatelu, kde budou mít během mistrovství Evropy svou základnu. A hned první příprava nedopadla příliš optimisticky pro předpokládanou největší hvězdu Eura Cristiana Ronalda, jenž odcházel do kabiny se zaledovaným pravým kotníkem.

 Nezdálo se, že by se útočník Manchesteru United zranil, ale než odešel do šatny, lékaři mu kotník zabalili do ledu. Nejlepší střelec uplynulé sezony Premier League nekulhal ani nevypadal, že ho něco bolí, k jeho zdravotnímu stavu nicméně portugalský tým dosud neposkytl žádné informace.

Po nočním příjezdu do Neuchatelu přivítalo finalisty minulého šampionátu zhruba 5000 nadšených fanoušků s vlajkami, celkem podle odhadů do města přijelo Portugalců ještě jednou tolik.  Scolariho tým vstoupí do šampionátu sobotním utkáním proti Turecku, v Neuchatelu bude mít základnu až do případného semifinále.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...