Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Šampionát začíná, Češi si věří

Kdyby to šlo zařídit, asi by dnes nad Německem vyšel místo slunce fotbalový míč. Výjimečný světový šampionát začíná. V Mnichově se domácí výběr postaví Kostarice a vypukne horečka. Ale nezadržitelnou fotbalovou epidemii očekává i Česko.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zenith

9. 6. 2006 12:56
Výsledky naší skupiny

Dopadne to takhle:

1. USA (pořád se zlepšují, jediní ze severní Ameriky -> motivace) 2. Ghana (budou to brát jako reprezentaci Afriky, také motivovaní) 3. Česká republika (jako solitéři dobří, ale jako tým pochybuji, vždyť se skoro vůbec neznají (doma nehraje skoro nikdo) - motivace je, ale to nebude stačit) 4. Itálie (taky solitéři, ale ani tak nijak slavní, Italové se mezi sebou nikdy nedohodnou, jako tým nemohou fungovat, budou bez bodu)

Já tomu rozumim :-)

0 0
možnosti

Jaroslav

9. 6. 2006 14:22
Re: Výsledky naší skupiny

Já bych viděl Ghanu před USA. Američané jsou sice skvěli, dokážou porážet i Brazílii s kterou by ČR prohrála o 5 gólů. Nicméně Ghana je úžasné mužstvo sprintérů i míčových žonglérů dohromady. Itálie mů v porovnání s těmto svěma mužstvy pouze více zkušeností a nevím, jestli to bude stačit. No a naši přijeli jako "hvězdy", ale obávam se, že ve skupin skončí poslední. Výkonostně na ty ostatní nemají. Jakékoliv zranění či vyloučení 2-3 opor vepředu je pro ČR velkým oslabením, protože nemá rovnocennou lavičku. 

0 0
možnosti

Juraj

9. 6. 2006 10:20
Cesi drzime palce!!!!

ste mojim timom Nr.1, takze drzim palce a verim ze tento rok nenarazite na nejakych grekov ;-);-);-), ktori by vas vyradili z bojov o medaile...mate na medailu a velmi vam ju prajem.

 len ziadne medialne prenasledovanie nedveda a barosa a spol., prosim novinarov aby sa vyvarovali clankov s primitivnymi nadpismi tipu  "baros sa chytil za koule, hrozi partnerska krize?" , " nedveda stipnul komar: nastoupi proti italii?" "brückner zvysil hlas: neshody v timu?"......a podobne hluposti...ved viete co myslim;-P          

HOSI DO TOHO!

0 0
možnosti

Surfer

9. 6. 2006 12:43
Re: Cesi drzime palce!!!!

Jurajko, nic se neboj: všichni fotbalisti v Německu jsou hermeticky uzavřeni před dotěrnými novináři, byla učiněná opatření na jejich ochranu, takže se  k nim hned tak nikdo nedostane. Budou prováděny kontroly na letištích, na hraničních přechodech, auta která přejedou hranice budou prohlížena zrcátky zespodu, tak jako to kdysi dělali Dederoni. Němci chcou, aby toto mistrovství se obešlo bez kraválů a skandálů . Navíc německé polici budou pomáhat policisté z 13-ti  zemích Evrolpské unie. Na každém stadiónu budou nepřetržitě pracovat i soudci, takže rádoby fanoušci vyvolávající nepokoje, se můžou těšit na to, že zkončí až do konce mistrovství ve vězeních. Známí chuligáni z Anglie, Holandska a Polska nebudou na stadión vůbec připuštěni, někteří dokonce nesmějí ani překročit hranice. A jednu velkou vlastnost mají čeští fotbalisti taky. nejsou tak nafoukaní, jako Němci, kteří už teď křičí do světa, že budou světovými mistry. V Německu se dokonce už prodávají trička WELTMEISTER DEUTSCHLAND! Ale budu postrádat i Slováky? Co se s nimi stalo, že se nezúčastní mistrovství?

0 0
možnosti